Ücretsiz Danışmanlık

Corona Virüsü Covid-19 ve Yurtdışı Eğitim


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Corona Virüsü Covid-19 ve Yurtdışı Eğitim


corona-virusu-covid-19-yurt-disi-egitim

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak, Corona Virüsü Covid-19 ve Yurtdışı Eğitim süreçleri hakkında merak edilen konular hakkında bilgilendirme yapma gereği görüyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 Virüsü kaynaklı olumsuz etkileri, hayatın her alanında olduğu gibi, yurtdışı eğitim sürecinde de göstermektedir. Mevcut durumda öğrenciler için sağlık riskleri ve ülkeler tarafından uygulanan seyahat sınırlamaları, yurtdışında bulunan bazı öğrencilerin ülkelerine erken dönmesine ve henüz yurtdışına çıkmamış öğrencilerin de yurtdışı eğitim planlarını ertelemesine neden olmuştur.

Amerika, İngiltere, İrlanda, Kanada, Malta, Avustralya, İspanya, İsviçre, Yeni Zelanda’da bulunan partner dil okullarımız önlem amaçlı kapatılmıştır. Bu ülkelerde eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz, eğitim danışmanlarımız sürekli birebir iletişim halindedir. Tüm yurtdışı dil okullarında derslikler ve öğrencilerin kullanmış olduğu alanlar dezenfekte edilmiştir. Yurtdışındaki partner dil okullarımızda dersler okullar açılıncaya kadar online eğitim şeklinde verilmektedir. Şu anda yurtdışında eğitimine devam eden öğrencilerimiz arasında hasta bir öğrenci bulunmamaktadır. Düzenli iletişim halinde olduğumuz ve resmi temsilciliğini yaptığımız yurtdışı dil okullarının hiç birinde hasta bir öğrenci veya personel tespit edilmemiştir.

Tüm bu süreçte PR Yurtdışı Eğitim olarak ilgili konsolosluklar ve yurtdışında bulunan partner eğitim kurumlarımız ile gelişmeleri yakından takip etmekte ve öğrencilerimizin bu süreci en zararsız şekilde atlatmaları için azami çabayı göstermekteyiz. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanları, bütün öğrencileri ile bundan sonraki süreçlerin planlanması hususunda yakın iletişim halinde çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Güz dönemi için öğrencilerimizin yurtdışı lisans ve master başvurularına devam etmekteyiz. Mevcut olumsuz şartlar nedeni ile seyahat edemeyen dil okulu öğrencilerimizin eğitimlerini kendileri için uygun tarihlere ertelemekteyiz.

Aynı zamanda Türkiye temsilciliğini yürütmekte olduğumuz Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan Üniversiteleri için de durum aynıdır. Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan resmi kurumları ve üniversiteleri de, Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almış ve önlemleri en iyi şekilde uygulamaktadır. Ukrayna ve Azerbaycan’daki ofislerimiz aracılığı ile bu ülkelerde bulunan öğrencilerimiz ile sürekli olarak iletişim halindeyiz ve PR Yurtdışı Eğitim olarak öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaktayız.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu