Ücretsiz Danışmanlık

Dalhousie University


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Dalhousie University


dalhousie-university

Kanada Halifax sınırları içinde yer alan Dalhousie University kampüsü öğrencilerin cazibe merkezlerinden birisi olmayı başarmıştır. Farklı branşlarda eğitim vermesi ve yetkin öğretim kadrosu ile öğrencilerin tercihi olmaktadır. Üniversitenin sunduğu sosyal haklar da oldukça fazladır.
Ayrıca uluslararası öğrenci kabulü de mevcuttur. Bu ise öğrencilerin daha çok bu üniversiteye yönelmesine imkân tanıyor. Alınan eğitimin İngilizce olması ise eğitimi bir üst seviyeye taşıyor. Kariyer hedefi olan kişiler dillerini de geliştirerek 1 programda 2 beceri birden kazanabiliyor. Ayrıca ÇAP gibi yan dal seçenekleri de olan okulda farklı 2 bölümü okumak da mümkündür. Ancak başvurunun doğru yapılması ve zamanlara dikkat edilmesi bu anlamda önemli. Ayrıca gerekli belgelerin de düzgün şekilde toplanması gerekiyor. Firmamız bu alanda uzman kadrosu ile danışmanlık hizmeti yapmaktadır. 

Dalhousie University Kampüste Yaşam

Farklı üniversiteleri araştırırken dikkat edilmesi gereken en can alıcı nokta kampüs olmalıdır. Kampüsteki olanaklar öğrenciler için çok önemlidir. Yurt olması, sosyal alanların bulunması ve kütüphane gibi seçeneklerin çok olması Dalhousie University için bir avantaj olmaktadır. Bu avantaj sayesinde birçok öğrencinin tercihi olmaktadır. Akademik ve kariyer hayata yön vermeniz için danışmanlık faaliyetleri kampüs içinde yer alan bölümlerde sağlanmaktadır. Ayrıca sağlığınız için çeşitli sosyal mekanlar da yine burada bulunmaktadır. Sağlık problemi yaşamanız halinde kampüs içinde sorunu çözmeniz mümkündür. Büyük bir kütüphaneye sahip olan üniversite, araştırmacı ruhlar için de özel imkanlar sunmaktadır. 

Başvuru Nasıl Yapılır? Hangi Programlar Var?

Başvuru yapmak için özel destek almak şarttır. Ancak web sitesi üzerinden de başvuru yapılabilir. Burada destek almak başvurunun daha olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır. Başvuru yaparken istenilen evrakları hazırlamak da oldukça önemlidir. Bu şekilde başvurunuz başarıyla sonuçlanabilir.  Başvuru yapabileceğiniz lisans bölümlerini ise şu şekilde sıralayabiliriz:

•    Muhasebe bölümü,
•    Uygulamalı bilgisayar bilimleri,
•    Mimarlık ve iç mimarlık ana dalları,
•    Kimya mühendisliği ve kimyagerlik,
•    Sinema ve medya,
•    Finans bölümleri,
•    Liderlik ve organizasyon bölümleri
•    Bilim alanında çeşitli bölümler

Tüm bu bölümlere başvurmak için siz de bizlerden destek alabilirsiniz. Başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını sağlayabilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu