Ücretsiz Danışmanlık

EC Dil Okulları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

EC Dil Okulları


ec-dil-okullari

EC dil okulları yurt dışında dil eğitimi almak isteyen öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunar. 30 yıldan  bu yanan alanında tecrübesi ve kalitesi ile kendini kanıtlayan kurum dünya genelinde 8 ülke ve 24 farklı şehirde hizmetlerini sürdürüyor. Tüm şubelerinde her yıl 140 ülkeden başvurular geliyor. 60 bin üzerinden öğrencinin tercih ettiği EC okulları 2007 yılından bu yana ST star Chain okul ödülüne aday gösteriliyor. Bu ödülü 2011, 2016 ve 2017 alma başarısı da göstermiştir. Dil eğitiminde yurt dışı eğitim imkanı olanlar bu alandaki alternatifleri değerlendirirken ilk akla gelen okul olan EC, gelişmiş eğitim imkanları ile her yaştan öğrencileri destekliyor.

EC Dil Okullarının Avantajları

EC dil okulları tüm anlayış seviyelerine uygun olarak hazırlanıyor. Öğrenciler seçtikleri alana odaklanmaları üzerine müfredatlar hazırlanıyor. Deneyimli, destekleyici öğretmenlerle en son teknolojiye sahip tesislerde eğitimler sunuluyor. Genel olarak EC Dil Okulları Avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • 18 farklı kurumdan akreditasyon
  • Online eğitim sistemi
  • Farklı kurs seçenekleri
  • Kanada ve Avustralya’da anlaşmalı üniversitelere sınavsız geçiş imkanı
  • 30 yaş üzeri öğrenciler için belirli kampüslere özel sınıflar

Şeklinde okulunda sunduğu avantajlar bulunuyor. Farklı lokasyonlarda eğitimler sunan dil okulları yurt dışı eğitimlerde tercih edilebilecek en kaliteli eğitimleri sunuyor.

EC Dil Okulları Lokasyonları

EC dil okulları 29 farklı kampüste eğitimler sunuyor. Okulların bulunduğu lokasyonlar öğrencilerin hayatlarında mutlaka görmek isteyecekleri bölgelerdir. Güney Afrika’nın başkenti Cape Town, Akdeniz turizminin önde gelen bölgesi Malta, Avustralya’nın doğal güzellikleri ile ünlü şehri Brisbane ve hayaller şehri New York gibi lokasyonlarda yer alan EC dil okulu şubeleri öğrencilerin seçim alternatifleri arasında bulunuyor. Öğrenciler hem yurt dışında dil eğitimi alarak kaliteli ve kalıcı bir eğitim imkanı elde edecekler, hem de seçtikleri bölgelerde şehirlerin keyfini çıkararak hayatlarında unutulmaz zaman dilimleri yaşayacaklar. Pandemi ile birlikte hayatımıza giren online eğitimler EC Online ile dil eğitimlerine de yansımış durumdadır. Bunun için Oxford Online yerleştirme testine tabi tutulan adaylar sınav sonucuna göre öğrenim materyali edinir. Sonrasında ise hedefler belirlenir, kişiye özel öğrenimler hazırlanır, özel dersler uygulanır ve aktivitelerle hedeflenen seviyelere ulaşılır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu