Ücretsiz Danışmanlık

En İyi Kanada İngilizce Dil Okulları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

En İyi Kanada İngilizce Dil Okulları


en-iyi-kanada-ingilizce-dil-okullari

En iyi Kanada İngilizce dil okulları arasında seçim yapmak zor olabilir. Birçok farklı okulda son derece kaliteli İngilizce eğitimi veriliyor. Siz de bunlar arasından bir seçim yapabilir ve dil yeteneğinizi hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Bu okullar çeşitli özel imkanlar sunması ile birbirinden ayrılabilmektedir. Siz de bu imkanları inceleyerek seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. En iyi okullar arasında ilk sırada Toronto Üniversitesi yer almaktadır. Farklı yaş grupları için burada özel eğitimler mevcuttur. 12 ve 17 yaş aralığı ile 18 yaş üzeri öğrenciler için farklı ve özel eğitimler uygulanmaktadır. Genel İngilizce kursuna ek olarak TOEFL gibi sınavlara hazırlık kursları da verilmektedir. Ayrıca İngilizce seviyesi iyi olan adaylar için film, sinema, müzik gibi özel kursları alma imkânı da tanınıyor.

En iyi dil okulu Kanada denilince akla gelen diğer bir okul ILAC dil okulu olmaktadır. Bu dil okulu yine özel şartları ile öğrencilere oldukça kaliteli bir eğitim sunuyor. Okulun binaları Toronto ve Vancouver sınırları içerisinde yer almaktadır. Buraya yakın bir konumda ikamet etmek istiyorsanız ILAC dil okulunu tercih edebilirsiniz. Türkiye’ye özel indirimler yapan dil okulunun Türkiye’den oldukça fazla öğrencisi vardır. Aynı şekilde sınavlara hazırlık ve genel İngilizce gibi kurslar mevcuttur. Ayrıca yoğun İngilizce adı altında özel ve kapsamlı dil kursları da bulunuyor.

Kanada iyi dil okulu nasıl seçilir konusunda kararsız kaldıysanız öncelikle okulların bulunduğu konumları inceleyebilirsiniz. Konaklamanız için elverişli ve sosyal hayata daha rahat karışabileceğiniz yerleri tercih etmeniz önem taşımaktadır. Buna ek olarak eğitim kadrolarını da inceleyebilirsiniz. Ayrıca okullara ait tarihi geçmiş de önem taşımaktadır. Geçmişte birçok öğrenciye dil eğitimi vermiş deneyimli okullar daha kaliteli olabiliyor. Tüm bunlara ek olarak dil okulunun yorumları da önem taşıyor. Önceden bu okullarda eğitim almış kişiler tarafından yapılan yorumları inceleyerek siz de daha kolay karar verebilirsiniz. Bu iki okula ek olarak CLLC Dil okulu, Hansa Language Centre, VGC, ELS, LSI adındaki diğer dil okullarını da inceleyebilirsiniz. İçlerinden size en uygununu seçerek başarılı bir dil eğitimi alabilirsiniz.

 

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu