Ücretsiz Danışmanlık

İrlanda da Dil Eğitimi Almak


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

İdil
Danışman
İdil E.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

İrlanda da Dil Eğitimi Almak


irlanda-da-dil-egitimi-almak

Neden İrlanda Dil Okulları

İrlanda Dil eğitimi konusunda kalitesini ispatlamış dil okullarına sahiptir. Ülkede dil okulu fiyatları düşük ve yaşam standartları yüksek, fiyatları düşüktür.  Bu koşulları dikkate aldığımızda dil eğitimi veren birçok ülkeye göre daha ekonomiktir. Belirli bir süre üzerinde eğitim almanız durumunda yarı zamanlı çalışma izni verilmektedir bu da öğrencilere ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek sağlamaktadır. İrlandalıların yaşam tarzı, misafirperverliği, sıcakkanlılığı bizim kültürümüzle benzerlikler göstermektedir. İnsanları ırkçı milliyetçi değildir. İnsanlar ile çok kolay iletişim ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Türk sayısı çok az bir ülkedir böylece pratik yapma imkanınız yüksek olacaktır. İklim koşulları İrlanda da gayet güzel ılıman bir iklimi vardır. Ayrıca ülke de sosyal faaliyetler gelişmiştir, doğal güzellikleri ve tarihi yapılar görülmeye değmektedir. 

İrlanda'da İngilizce Kursu

Resmi dili İngilizce olan İrlanda’da İngilizce dil eğitimi almak öğrencilere dillerini geliştirmesi için ayrıcalık tanımaktadır. İrlanda devleti ülkelerinde 25 haftanın üzerinde dil eğitimi için gelen öğrencilere yarı zamanlı çalışma izni tanımaktadır. Buda hem eğitim sürecinizde mali olarak sıkıntı çekmemenize hem de ülkenizde dil sertifikanızın yanında yurt dışında çalışma tecrübesi eklemiş olursunuz. 

İrlanda İngilizce dil eğitimi veren kendini ispatlamış ve kaliteli birçok kursa sahiptir. Bu kurslar dünyanın her yerinde itibar görmektedir. Dünyanın her yerinden öğrencilerin dil eğitimi için İrlanda’yı tercih etmesi her kültürden insanla İngilizcenizi geliştirmenize katkı sağlar. İrlanda İngilizcenizi taşımanız için seçebileceğiniz en iyi seçeneklerdendir. 

İrlanda'da Dil Eğitimi Alabileceğiniz Şehirler

İrlanda’da dil eğitimi alabileceğiniz farklı şehirler bulunmaktadır. Sizlere 4 farklı şehirden bahsedeceğiz bu şehirler eğitim kalitesi olarak önde gelmektedir.

    Cork: İrlanda’nın güney batı kıyılarında yer alan liman şehridir. Tarihi açıdan çok fazla kültürel yapıya sahip olan şehirde İngilizce dil eğitiminin yanında kendinizi kültürel açıdan da                    geliştirebilirsiniz. Şehirde çok fazla üniversite bulunmasından dolayı öğrenci dostudur.

    Galway: İrlanda’nın batı kıyılarında yer alan şehirdir.  Doğal güzellikleri ve festivalleri ile ilgi çekmektedir.

    Limerick: Tarihi orta çağa dayanan Shannon nehri kıyısında olan şehir eğitim kurumları ile İrlanda’da önde gelmektedir. Çoğu şehire göre ekonomik bir şehirdir.

    Dublin: İrlanda’nın başkenti olan şehir dil eğitimi konusunda İrlanda’nın en önde gelen şehridir. Kendini ispatlamış onlarca dil okulu bulunmaktadır.  
 

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu