Ücretsiz Danışmanlık

İrlanda Dil Okulu


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

İrlanda Dil Okulu


irlanda-dil-okulu

İrlanda Dil Okulu alternatifleri son dönemlerde popülaritesi artan seçenekler arasında yer alıyor. İngiltere’ye göre daha uygun fiyatlar sunması bunun temel nedenidir. Bunun yanında 25 hafta ve üzeri programlara katılan öğrencilere de çalışma vizesi veriliyor. Bu nedenlerden dolayı Türk öğrenciler İrlanda Dil okulları arasından tercihler yapmaktadır. Dublin en çok tercih edilen şehirlerden biridir. Üç üniversite bulunan şehirde çok fazla dil okulu bulunuyor. Bu nedenle ülkenin de en önemli eğitim merkezi olarak tanımlanabilir. Öğrenciler İrlanda Dil okulu başvuruları için öncelikle vize işlemlerini yönelmelidirler. Vize başvuruları tamamlandıktan sonra okul seçimleri yapılabilir.

İrlanda Dil Okulları Programları

İrlanda Dil Okulu programları arasından her yaştan ve seviyeden öğrenciler için seçenekler bulunuyor. Sınavlara hazırlık olarak sunulan programların yanında genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce gibi programlarda bulunur. Bütçenize ve beklentilerinize en uygun İrlanda dil okulları programları seçerek eğitimlerinize başlayabilirsiniz. Kaliteli eğitimleri ve uygun fiyatları ile hem Avrupalı öğrencilerin hem de Türk öğrencilerin son yıllardaki en gözde ülkelerinden biri olan İrlanda, doğal güzellikleri ile de bir cazibe merkezidir. Ülke İrlanda Dil Okulu fiyatları belirlerken Euro kullanılır. Bu da öğrenciler için daha ekonomik masraflar sunar. Özellikle uzun dönem giden öğrencilerin yasal çalışma izni olabiliyor. Bu da eğitimin yanında çalışma imkanı da bularak eğitim masrafları karşılama imkanı veriyor.

İrlanda Dil Okulları Fiyatları

İrlanda Dil Okulu seçenekleri İngiltere’ye göre daha ekonomiktir. Bu da öğrencilerin bu ülkeyi tercih etmelerindeki en önemli etkenlerden biridir. 4 haftalık bir program için 400 ile 1200 Euro arasında bir ücret talep edilir. Aynı aralıklarda da konaklama ücretleri olacaktır. Bir aylık İrlanda Dil eğitimi fiyatı ortalama 2000 Euro civarındadır. Program süresi arttıkça okul ücretleri ve konaklama masrafları artar. Bu fiyatlara günlük harcamalarda eklenir. Bu şekilde bir aylık bir eğitimin ne kadar maliyet oluşturduğu hesaplanabilir. 25 hafta üzeri İrlanda dil eğitimi başvurularında ise öğrencilere 8 aylık oturma izni ve çalışma izni veriliyor. Part time olan bu çalışma izninde haftalık 20 saat öğrenciler buldukları işlerde çalışabilirler.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu