Ücretsiz Danışmanlık

İTMO St.Petersburg Üniversitesi Kayıt


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

İTMO St.Petersburg Üniversitesi Kayıt


itmo-st-petersburg-universitesi-kayit

İTMO St.Petersburg Üniversitesi kayıt için 5800 Dolar ücret talep edilir. Eğitim dili Rusça olan okulda hazırlık eğitimleri de bulunur. 1900 yılında kurulan üniversite teknoloji ve mühendislik alanlarında bölümleri bulunur. Rusya’nın en popüler okullarından biri olan İTMO St.Petersburg Üniversitesi 2009 yılında İnovasyon ve keşif kültürünü dünya standartlarına taşımış ve Ulusal araştırma Üniversitesi adını almıştır. Ana kampüsü St. Petersburg’un tam merkezinde bulunur. Üniversite ulaşım olanakları kolay bir lokasyonda olması nedeni ile yurt dışı öğrencileri tarafından çokça tercih edilir. Dünya sıralamasında St.Petersburg Üniversitesi 511. Sırada yer alıyor.

İTMO St.Petersburg Üniversitesi Başvuru 

İTMO St.Petersburg Üniversitesi kayıt işlemlerinde pasaport, lise diploması ve lise not dökümü gereklidir. Bu evraklar ön kayıt için talep edilir. Vize işlemleri sonrasında üniversiteye kesin kayıt için şu belgeler gereklidir:

  • Pasaport
  • Apostilli lise diploması ve lise not dökümü
  • Apostilli heyet raporu ve Eliza testi
  • Apostilli Formul A ve ikametgah belgesi

Öğrenciler İTMO St.Petersburg Üniversitesi başvuruları öncesinde Rusya Öğrenci vizesi gereklidir. Bunun içinde Pasaport, davetiye, banka hesap dökümü ve vesikalık fotoğraflar gereklidir. Kayıt işlemlerinde tüm evrakların Rusçaya çevrilmesi talep edilir. Evrakların noter onaylı olması gereklidir. Rusya’nın en kaliteli okullarından biri olan St.Petersburg Üniversitesi bölümleri arasında teknolojik pek çok bölüm bulunur.

İTMO St.Petersburg Üniversitesi Bölümleri

İTMO St.Petersburg Üniversitesi kayıt olan öğrenciler dünyanın önde gelen araştırma üniversitelerinden birinde eğitim alma imkanı elde ederler. Üniversite daha çok araştırmaya öncelik verir. Enformasyon teknolojileri ve fotonik teknoloji alanlarında pek çok bölümü bulunur. Genel olarak ITMO üniversite bünyesinde 18 departman ve 7 araştırma enstitüsü bulunur. Ayrıca bir de akademiye sahiptir. 10 binin üzerinde öğrenciye eğitim veren okulun 2000’e yakın uluslararası öğrenci kontenjanı bulunur. 2013 yılından bu yana Fransa, Hollanda, Almanya ve Finlandiya gibi ülkelerle partnerlik kuran Petersburg üniversitesi öğrencilere çift derece yapma imkanı veriyor. Üniversitenin Mendeleyev Meteoroloji, Elektropibor, LOMO Enstitüleri gibi pek çok şirket ile ortaklıkları bulunur. Bilgisayar bilimleri alanında Rusya’da birinci olan okul dünya sıralamasında ise 71. Sırada yer alır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu