Ücretsiz Danışmanlık

Kanada 3 Aylık Dil Eğitimi


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kanada 3 Aylık Dil Eğitimi


kanada-3-aylik-dil-egitimi

Dil okulları günümüzde sıklıkla tercih edilen kurumların başında gelmektedir. Özellikle pratik yapmadan dil öğrenmenin imkânsız olduğu gerçeği birçok insanın Kanada dil okulları hakkında araştırma yapmasına yol açmıştır. Farklı birçok ülke gibi Kanada da dil eğitimi almak isteyen uygun profilli öğrencilerin vize işlemlerine onay vermektedir. Kısa süre içinde vize başvurusu yapabileceğiniz konsolosluk, onay sürecini konsolosluğun yoğunluğuna göre tamamlar. Kanada vize başvurusu sonucunda onay almanız halinde seyahat işlemleriniz başlayacaktır. Kanada dil okullarında kurs süreleri değişkenlik göstermektedir. 2 haftalık kurs en kısa olan kurs programıdır. En uzun olanlar ise genelde 53 kadar sürebilmektedir. Kanada dil okullarında 1 kur atlama süresi ortalama 10 haftadır. Siz de vizenizi alarak Kanada sınırları içerisinde yoğun bir dil eğitimi alabilirsiniz. Ana diliniz gibi konuşmaya başlayabilir, dil işini çözebilirsiniz.

Dil Okulu Seçerken ve Başvuru Yaparken Nelere Dikkat Edilir?

Dil okulu ve Kanada 3 aylık dil eğitimi arayışınız var ise bu durumda bazı noktalara dikkat etmeniz şarttır. Bu noktalara dikkat ederek başarıya ulaşabilirsiniz. İşte dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar:

  • ⇒ Kesinlikle dil eğitimi alacağınız yerin sosyal çevresini araştırmalısınız. Eğitimin tam anlamıyla başarılı olması için sosyal çevre ile etkileşim önemlidir.
  • ⇒ 3 aylık eğitim boyunca konaklama yapacağınız yeri araştırmalısınız. Okul ile konaklama yeri ne kadar mesafede? Kaç dakika sürüyor? Nasıl gidip geliniyor? Gibi sorular oldukça önemlidir.
  • ⇒ Dil eğitimini veren okulun yorumlarını incelemelisiniz. Öğrenciler memnun mu? Geri dönüşler olumlu mu yoksa olumsuz mu?
  • ⇒ Seyahat sürelerini iyi planlamalısınız. Seçtiğiniz pakette uçak biletinin olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer dönüş tarihiniz net ise gitmeden dönüş biletini de aldığınızdan emin olmalısınız.
  • ⇒ Konsolosluğa vize başvurusu yaparken tüm evrakları eksiksiz tamamlamanız gerekmektedir.

Siz de bunlara dikkat ederek Kanada dil okulu seçiminizi en iyi şekilde yapabilirsiniz.

Kanada Dil Okulları Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Başvuru süreci farklı adımlar içermektedir. Öncelikle bize başvurduğunuz taktirde sizin için uygun bir plan hazırlıyoruz. Kanada 3 aylık dil eğitimi planınızı hazırladıktan sonra okul seçimi ve konaklama seçeneklerini belirliyoruz. Bu aşamadan sonra ise okula başvuru süreci başlayacaktır. Okuldan kayıt onayınız geldikten sonra ise eğitim türünüze uygun vize için konsolosluğa başvurmanız gerekmektedir. Konsolosluk sizden çeşitli evraklar isteyecek. Bu evrakları eksiksiz şekilde tamamlamanız gerekiyor. Evrak tamamlama sürecinde profesyonel ekibimiz ile öğrencilerimize yardımcınız oluyoruz. Bu süreçte konsolosluk vize harcı ve koordinasyon ücretini Kanada Konsolosluğu resmi sitesi üzerinden kredi kartı ile yatırmanız gerekmektedir. Vize onayınız çıktıktan sonra geri kalan süreç ilerleyecektir. Bilet alınması, zorunlu sigortanın yapılması, konaklama yerinin tespiti gibi süreçler netlik kazanacaktır.

Kanada Dil Okulu ve Konaklama Seçenekleri

Konaklama seçeneğiniz aile yanı, uluslararası öğrenci yurdu, bir otel, pansiyon olabilir. Kanada’da aile yanı konaklama en çok tercih edilen konaklama seçeneğidir. Bu konaklama seçeneğinde aileler dil okulları tarafından seçilmektedir. Uzun yıllardır uluslararası öğrencilere evlerinin kapılarını açan aileler belirlenmekte ve öğrenciler bu evlere yerleştirilmektedir. Aile yanı konaklamalarda her aile düzenli olarak müfettişlerce ve okul personelleri ile denetlenen yerlerdir. Otel odasında kalmaktansa bu tarz yerlerde resmi dili konuşan insanlar ile iletişime geçerek daha hızlı dil öğrenebilirsiniz. Kanada dil okulları tercihi yaparken istekleriniz doğrultusunda ev seçimi de yapılmaktadır. Ailenin yanında kalmanız için size uygun seçenekler değerlendirilmektedir.

3 Aylık Programda Hangi Eğitimleri Alabilirim?

Farklı birçok eğitim Kanada dil okulu başvurusu yapanlar için sunulmaktadır. Bu eğitimlerden ilki genel İngilizce olmaktadır. Günlük konuşma dilini öğrenmeniz ve sohbet edebilecek seviyelere gelmeniz bu yolla mümkün hale getirilir. Genel İngilizce kapsamındaki diğer eğitim seçenekleri ise yarı yoğun ve yoğun İngilizce programları olmaktadır. Bu eğitim türünde tüm detaylar işlenir ve ana dil gibi İngilizce konuşmanız sağlanmaya çalışılır. Bunlara ek olarak akademik İngilizce, iş İngilizcesi, hukuk İngilizcesi, IELTS, TOEFL hazırlık kursları gibi dersler de verilmektedir. İsteğinize ve hedeflerinize göre seçim yaparak kurslara başlayabilirsiniz.

3 Aylık Dil Eğitiminde Sosyal Şartları İyi Araştırmak Gerekiyor

Bir okuldaki en önemli konulardan birisi sosyal şartlardır. Dil eğitiminde yapılan en büyük hata dil öğrenmenin sadece eğitimle gerçekleşeceğinin düşünülmesidir. Dili geliştiren en büyük etmen alınan eğitim olsa da bu eğitim sosyal çevre ile desteklenmediği sürece başarıya ulaşamaz. Başarılı bir dil eğitimi için mutlaka insanlar ile iletişime geçmek gerekir. Sürekli olarak konuşan ve birileri ile iletişim kuran insanlar çok daha kolay konuşmaya başlamaktadır. Bu yüzden okulun çevresindeki alanlar ve sosyal olanaklar oldukça önemlidir. Bar ve kafelerin olması, spor salonlarının olması insanlar ile etkileşime girilmesi dil eğitimine oldukça faydalı olacaktır. Kanada dil okulları araştırması yaparken mutlaka buna dikkat etmelisiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu