Ücretsiz Danışmanlık

Kanada 6 Aylık Dil Kursu Fiyatları Ne Kadar


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kanada 6 Aylık Dil Kursu Fiyatları Ne Kadar


kanada-6-aylik-dil-kursu-fiyatlari-ne-kadar

Kanada 6 aylık dil kursu fiyatları ne kadar sorusuna verilecek birçok farklı cevap bulunuyor. Alacağınız eğitimin kalitesinden konaklama yerine kadar birçok faktör fiyatı etkileyebilmektedir. Ayrıca dil okullarına göre de fiyatta değişiklikler ortaya çıkıyor. Tercih yaparken bu noktalara dikkat ederek hem uygun hem de kaliteli bir dil eğitimi alabilirsiniz. Kanada’da birçok farklı dil okulu hizmet vermektedir. Farklı eyaletlerde yer alan bu kurumlar konuma göre de fiyatta değişiklik yapabiliyor. Daha merkezi konumda olan ve ulaşımın zor olmadığı okullar genel olarak normalden daha pahalı olabilmektedir. Bu yüzden eğer bir seçim yapılacaksa bu noktalara mutlaka dikkat etmek gerekiyor.

Kanada her şey dahil dil okulu da mevcuttur. Bu dil okullarına kayıt olanlar uçak biletinden konaklama ücretine kadar hiçbir ücreti ödememektedir. Sadece paket ücretini ödeyen adayların tüm masrafları karşılanıyor. Eğitim boyunca oluşabilecek ek ulaşım giderleri de karşılanıyor. Bu paketin içeriğine göre değişebilmektedir. Siz de paketlerin detaylarını inceleyerek çok daha kolay karar verebilirsiniz. Her şey dahil paketlerin bazıları ulaşımı kapsamamaktadır. Bazı paketlerde sadece konaklama, bazılarında gidiş bileti ve konaklama bazılarında ise gidiş dönüş bileti ile konaklama bulunabiliyor. Paketin içeriğine göre fiyat da artmaktadır. Paket içeriği arttıkça fiyatta da artış gerçekleşecektir. Her şey dahil paketlerin sunduğu avantaj herhangi bir çaba istememesidir. Dil eğitimi alırken ihtiyacınız olan her şey profesyonel ekiplerce ayarlanmakta ve sorun yaşamanız engellenmektedir.

Kanada dil kursu paketleri dil okuluna ve süreye göre değişebiliyor. Özellikle 36 haftayı bulan kurslarda haftalık ücret oldukça uyguna gelmektedir. Bunun yerine 2 haftalık veya 4 haftalık kursları tercih edenler daha yüksek tutarlar ödüyor. Bu yüzden mutlaka dil eğitimi alırken süreyi uzun tutmalısınız. Fiyat konusunda avantaj elde etmek için bu oldukça önemlidir. Aynı zamanda dil eğitiminin içeriğine göre de fiyat değişiyor. Normal İngilizce, sınava hazırlık ve akademik İngilizce gibi paketler bulunmaktadır. Bu paketlerde içerik değişebiliyor. Normal İngilizce 2 hafta bile olabilirken akademik İngilizce çok daha fazla yoğun çaba ve zaman gerektirmektedir. Bu yüzden seçim yaparken kursun niteliğine de dikkat edilmesi gerekiyor.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu