Ücretsiz Danışmanlık

Kanada Dil Kursu Eğitim Şartları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kanada Dil Kursu Eğitim Şartları


kanada-dil-kursu-egitim-sartlari

Kanada dil kursu eğitim şartları yerine getirildiği taktirde düzgün ve kaliteli bir dil eğitimi alınabilir. Bu şartları yerine getirmek için öncelikle gerekli belgelerin hazırlanması gerekir. Vize için uygun evrakların toparlanması ve sonrasında başvuruların yapılması önem taşıyor. Siz de eğer dil kursu için başvuru yapmak ve Kanada’da hem dil eğitimi almak hem de bir süre hayatınızı devam ettirmek istiyorsanız vize işlemlerini tamamlamalısınız. Dil eğitimi almak için eğitim vizesine başvurulması gerekiyor. Eğitim vizesi belirli süreler boyunca Kanada sınırları içerisinde eğitim almanıza imkân tanımaktadır. Bu vizeyi aldığınız taktirde tüm yasal prosedürlere uygun şekilde Kanada’da ikamet edebilir ve bu süreçte dilinizi geliştirebilirsiniz.

Kanada öğrenci vizesi 6 ay geçerlidir. Bu vize ile 6 ay boyunca dil eğitimi alabilirsiniz. Vize için hazırlanması gereken bazı evraklar ve yerine getirilmesi gereken şartlar mevcuttur. Bunları yaptığınız taktirde dil eğitimi için gerekli şartları da tamamlamış olacaksınız. Öncelikle en az 6 ay geçerli olan bir pasaport istenmektedir. Buna ek olarak pasaport fotokopisi, 2 adet fotoğraf, öğrenci olduğunuzu ispatlayacak transkriptler, eğer okulunuzu dondurarak bu programa katılmak istiyorsanız buna dair belge hazırlanıp evrakların arasına koyulmalıdır. Ayrıca nüfus kayıt örneği, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve tüm adaylar için sağlık raporları ile seyahat sigortası da yine vize için gerekenler arasında yer alıyor.

Kanada dil eğitimine kimler gidebilir sorusuna neredeyse herkes tanımlaması yapılabilir. Diploma şartı bulunmamaktadır. Diploması olan veya olmayan herkes Kanada’da dil eğitimi alabilmektedir. Burada bir şart bulunmasa da başvuru esnasında birtakım soruların cevaplandırılması gerekmektedir. Başvuru yapacak kişilerin neden dil eğitimi almak istediklerini belirtmeleri gerekiyor. Bu şekilde kişinin gerçekten dil eğitimi alıp almayacağının tespit edilmesi amaçlanmaktadır. Buna ek olarak vizeye uygun olmanız da gerekiyor. Vizeye uygun olduğunu ispatlayan ve neden dil eğitimi almak istediğini belirtenlerin başvuruları kolaylıkla tamamlanabilmektedir. Vizeye uygun olduğunuz taktirde evrakları da eksiksiz hazırlamanız gerekiyor. Evraklarda olabilecek en ufak eksik bile vizenin olmamasını ve sonucunda dil eğitiminin alınamamasını beraberinde getirebilmektedir. Bu yüzden mutlaka vize evrakları eksiksiz tamamlanmalıdır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu