Ücretsiz Danışmanlık

Kanada Dil Okulu Fiyatları 2021


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Tunç
Danışman
Tunç P.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kanada Dil Okulu Fiyatları 2021


kanada-dil-okulu-fiyatlari-2021

Kanada dil okulu fiyatları 2021 araması yapıyorsanız birçok farklı fiyat ile karşılaşmanız mümkündür. Kanada’da okul tipine, konumuna ve kalitesine göre fiyatlar değişebiliyor. Fiyatları belirleyen temel faktör ise okulların sunduğu eğitimin kalitesi olmaktadır. Kalitesi yüksek olan okullara talep daha fazla oluyor. Bu talep artışı fiyatta artış getirebiliyor. Buna ek olarak fiyatı konum da yüksek oranda etkiliyor. Özellikle merkezi konumda ve insanlar ile daha kolay etkileşime girilecek yerlerde olan okullar daha çok tercih edilmektedir. Buna ek olarak konaklama da fiyatı etkileyen bir diğer faktördür. Dileyen öğrenciler özel hazırlanmış pansiyon ve yurtlarda kalabilmektedir. Eğer dil eğitimi alınmayan süreçte de bir şeyler öğrenmek ve sürekli olarak etkileşim içinde kalmak istiyorsanız bu durumda bir aile yanında konaklamayı da tercih edebilirsiniz.

Kanada dil eğitimi fiyatı süreye göre de değişebilmektedir. 3 aylık ve 6 aylık paketler mevcuttur. Bu paketlerde fiyat farkları oluşabilmektedir. Kurslar 2 haftadan 24 haftaya kadar fiyatlandırılıyor. Burada hafta sayısı artırıldıkça fiyat daha avantajlı olabilmektedir. Ayrıca süre uzadıkça konaklama ve diğer şartlar da değişebiliyor. Ayrıca dil okulunun kalitesi de fiyatı etkiliyor. Eğitim kurumları arasında fiyat farkları olunabiliyor. Seçeceğiniz dil okulunun haftalık fiyatlarına göre paket fiyatları da etkilenebilmektedir. Bu yüzden okul seçiminde profesyonel destek almak ve birçok noktaya dikkat etmek gerekir. Ancak bu şekilde hem uygun hem de kaliteli bir dil eğitimi alabilirsiniz.

Kanada Kaplan dil okulu fiyatları programa göre değişiklik gösteriyor. Genel akademik, yoğun akademik ve yarı yoğun olmak üzere 3 farklı program mevcuttur. Bu programlardan akademik olanların süresi en az 24 hafta olmaktadır. 6 ay boyunca devam eden bu kursların sonucunda son derece akıcı şekilde İngilizce konuşabilir ve okuduğunuzu anlayabilirsiniz. İnsanlar ile iletişim kurabilir, bunu gün içinde sosyal hayata karışarak pekiştirebilirsiniz. Yarı yoğun olan programda ise sürece ve geçmişteki İngilizce düzeyinize göre sonuç almanız mümkündür. 2 haftadan başlayan bu programlar 36 haftaya kadar devam edebiliyor. Kurs süresi uzadıkça fiyat da artıyor. Fakat fiyatta haftayı artırdıkça ciddi avantajlar elde edebilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu