Ücretsiz Danışmanlık

Kanadada Çalışarak Okuyabileceğiniz Programlar


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kanadada Çalışarak Okuyabileceğiniz Programlar


kanadada-calisarak-okuyabileceginiz-programlar

Kanada’da çalışarak okuyabileceğiniz programlar, hem kendinize yeni bir ortam oluşturarak yurtdışında eğitim almanızı hem de yurtdışında eğitim almak için sahip olmanız gereken bütçeyi kazanmanıza olanak tanır. Söz konusu yurtdışında eğitim olduğunda birçok öğrenci bunu hayal eder. Ancak yurtdışında eğitim almak için harcanması gereken belli bir bütçe de mevcuttur. Öğrencilerin eğitimlerini daha kaliteli bir şekilde almak için başvurdukları yollardan biri de yurtdışında hem okuyup hem çalışmaktır. Okurken aynı zamanda çalışabileceğiniz bazı programlar bulunmaktadır. Kanada’da çalışarak okuyabileceğiniz programlar derlememizi inceleyerek okumak istediğiniz bölümü seçebilir, bölümler hakkında bilgi sahibi olabilir ve yurtdışında eğitim almanın avantajlarından faydalanabilirsiniz. 

Kanada eğitim alanında adını duyurmuş ülkelerden biri olarak biliniyor. Burada aklınıza gelebilecek her türlü bölümde eğitim almak mümkün. Gelişmiş imkanlar ve eğitime verilen önemle birlikte yabancı öğrenciler için de sıklıkla tercih edilen bir eğitim ülkesi olarak Kanada’da eğitim almak sanıldığı kadar zor değil. Peki Kanada’da çalışarak okuyabileceğiniz programlar hangileridir?  

Hospitality Management

Hospitality Management, dilimize turizm ve otel işletmeciliği bölümü olarak geçen işletmecilik bölümlerinden biridir. Otelcilik yönetimi bölümü okuyarak hem Kanada’da hem de kendi ülkenizde mesleki alanda kendinizi geliştirebilir, eğitim aldığınız bölümde çalışabilirsiniz. Yabancı dil bilgisi ve kaliteli bir eğitim almış olmak birçok rakibinizin önüne geçmeniz için yeterli. Bu programlara katılan öğrenciler hem akademik eğitimleri süresince yarı zamanlı çalışabilmekte, hem de programlarının bitiminde staj yaparlarken tam zamanlı çalışabilmektedir. Tam zamanlı çalışma süresi program süresi kadardır. 

Web and Mobile App Development

Web and Mobile App Development, dilimize web ve mobil uygulama geliştiriciliği olarak geçen bir bölümdür. Bölümü önemli kılan ise tüm dünyada öneminin gittikçe artıyor oluşu olarak ifade edilebilir. Söz konusu internet, elektronik cihazlar ve teknoloji olduğunda dur durak dinlemeden sürekli bir gelişme içerisinde olan dünyada genel olarak uygulama geliştiricilerine ihtiyaç artmaktadır. Bu bölümü tercih ederek hem dil bilginizi geliştirirken hem de iyi bir işe sahip olabilirsiniz. 

International Business Management

International Business Management, dilimizde uluslararası iş yönetimi olarak bilinen bölümdür. Bu bölümü okuyarak uluslararası alanda birçok firmanın yetkili personeli olabilir ve uluslararası faaliyetlerde etkin rol oynayabilirsiniz. Söz konusu dünyaya açılmak olduğunda dil bilgisi sizi öne çıkaracaktır. 

Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialist, dilimizde dijital pazarlama uzmanı olarak ifade edilen meslek grubudur. Dijital sektörde var olan pazarın yönetiminde etkin rol oynamak için tercih edilebilir. 

Network and System Solutions Specialist

Network and System Solutions Specialist, ağ ve sistem çözümleri uzmanı olarak ülkemizde bilinir. Kanada’da bu meslek grubunda eğitim alırken aynı zamanda çalışma imkanınız bulunmaktadır.  

Marketing

Marketing, pazarlama alanında eğitim almak isteyen öğrencilerin tercih ettiği bölümdür. Pazarlama sektöründe etkin faaliyet göstermek için bu alanda eğitim alabilirsiniz. Kanada’da çalışırken aynı zamanda eğitim alabileceğiniz programlardan biridir.

Project Management

Project Management, proje yönetimi olarak bilinen programdır. Bu programda eğitim alanlar daha sonra birçok projede etkin olarak faaliyet gösterebilmektedir.

Business Management

Business Management, işletme yönetimi bölümü olarak bilinir. Şirketlerin yönetiminde etkin olarak rol oynarken aynı zamanda düzeni sağlamaktan da sorumlu olunan bu tarz işler için Kanada’da eğitim verilmektedir. 
 

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu