Ücretsiz Danışmanlık

Kaplan Dil Okulları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kaplan Dil Okulları


kaplan-dil-okulları

Kaplan dil okulları eğitim verdikleri tüm ülkelerde çeşitli akreditasyonlara sahiptir. 75 yıllık tecrübesi bulunan bu eğitim kurumları tüm dünyaya yayılmış durumdadır. Amerika genelinde 20 şubesi bulunan eğitim kurumu İngiltere, Avustralya, Kanada, Malta, İrlanda ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde de şubeleri bulunur. Tüm dil taleplerini karşılayacak niteliklerde eğitimler veren Kaplan International Languages farklı lokasyonlarda eğitimler veriyor. Büyük bir metropol tercih edebileceğiniz gibi küçük bir kasabada da dil eğitimleri alabilirsiniz. Özellikle Amerika’da lisans ya da yüksek lisans düşünen öğrenciler için Kaplan dil okulları programları 16 haftalık bir programa dahil olursa, üniversite yerleştirme hizmetlerinde de yararlanabiliyor.

Kaplan Dil Okulları Programları

Kaplan dil okulları eğitimlerine minimum katılma yaşı 1 6 olmaktadır. 18 yaşından küçük olan öğrenciler sadece aile yanı konaklama tipini tercih edebiliyor. Üniversite kampüsünde kalacak öğrencilerden ise sağlık raporu talep edilmektedir. Sunulan dil okulu programları arasında şu programlar seçilebilir:

  • Tatilde İngilizce ve Genel İngilizce
  • Yoğun İngilizce ve Sınav Hazırlık Programları
  • GRE/ Gmat Hazırlık ve Yaz Kampları
  • Akademik Sömestir ve Üniversite yerleştirme Hizmetleri
  • Yaz kampları

Sürelerine ve programların özelliklerine göre Kaplan dil okulları fiyatları değişir. Uzun süreli programlarda indirimler sağlanabiliyor. 6 ay ve üzeri programlarda özen indirimli fiyatlar bulunabilir. Akademik dönem ya da yıl programlarına katılarak daha az ödeyebilir ve daha yoğun bir eğitim alınabilir.

Kaplan Dil Okulları Avantajları

Kaplan dil okulları ile hem dil öğrenebilir hem de akademik mükemmeliyet hedefli eğitimlerle daha planlı bir hedefe doğru ilerleyebilirsiniz. Dünya çapında 9 ülke de dil okulları bulunan Kaplan dil eğitimi kurumları her yıl 150 farklı ülkeden 40000 üzerinde öğrenciye dil eğitimi veriyor. Dil okullarında eğitim veren öğretmenlerin tamamı kendi bünyesinde yetişmiş ve K+ Plus sistemi ile eğitimler vermektedir. Online, interaktif, klasik ders sitemi, K+ Plus sistemi ile 4 ana koldan oluşan bir eğitim sistemine sahip olan Kaplan Okulları eğitimde özgün bir sisteme sahiptir. Kendi kaynaklarını kullanan okul, her öğrencisine Kaplan international temel online platformu ile tüm öğrencilerini desteklemektedir.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu