Ücretsiz Danışmanlık

Kharkiv Karazin Üniversitesi Kayıt


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Tunç
Danışman
Tunç P.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kharkiv Karazin Üniversitesi Kayıt


kharkiv-karazin-universitesi-kayit

Kharkiv Karazin Üniversitesi Kayıt işlemleri için danışman firmalardan destek alınabilir. Ukrayna’nın en büyük üniversitelerinden olan Karazin, 1804 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 200 yıllık geçmişi ile Ukrayna’nın bilim ve kültür merkezi olan üniversite ülkenin eğitim hayatına çok önemli katkılar sunmuştur. Ülkenin en iyi üniversiteleri arasında yer alan Kharkiv Karazin Üniversitesi 1999 yılında Milli üniversite statüsü alırken 2003 yılında ise bağımsız üniversite statüsü kazanmıştır. 2010 yılında ise araştırma üniversitesi statüsü olan Karazin Üniversitesi modern temel araştırmaların bütününü kapsar. Fizik ve teknoloji Entitüsü, Yüksek teknoloji enstitüsü, Biyoloji ve Astronomi ve Kimya gibi araştırma kurumlarını içerir. 

Kharkiv Karazin Üniversitesi Avantajları

Kharkiv Karazin Üniversitesi Kayıt için Türk öğrenciler herhangi bir sınava tabi tutulmaz. Okul ücretleri ile birlikte doğrudan programlara başvurular yapılabilir. Üniversite pek çok açıdan öğrenciler için avantajlı bir yüksek öğrenim programıdır. Yurt dışında gelen öğrenciler için adaptasyonu destekleyecek öğretim ve yardım süreçleri hazırlayan yüksek öğretim kurumu kültürel, akademik ve eğitim gelişim alanlarındaki uygulama projelerinin geliştirilmesi için karşılıklı teşvik edilmektedir. Dünya listelerinde ilk 1000 içerisinde bulunan üniversite bu özelliği ile Karazin Üniversitesi diploması YÖK denkliği sağlar. Ukrayna’da Nobel ödülü sahibi eğiten tek üniversite olan bu okul bugüne kadar 150 binden fazla öğrenci mezun etmiştir. Pek çok öğrencisinin bilimsel alanda önemli çalışma, buluş ve keşifleri bulunur. Türk öğrenciler Kharkiv Karazin Üniversitesi başvuru ile bu kaliteli eğitimlerin alındığı akademik programlar içerisinde yer alabilirler.

Karazin Üniversitesi Fiyatları

Kharkiv Karazin Üniversitesi Kayıt yapılırken eğitim harcı ödenir. Diğer Avrupa ülkelerine göre bu ülkede oldukça uygun fiyatta üniversite eğitimleri sunulmaktadır. Bölümüne ve eğitim diline göre Kharkiv Karazin Üniversitesi fiyatları değişir. En yüksek fiyat aralıklarında olan bölümler sağlık bölümleridir. Tıp fakültesinin İngilizce eğitimi 4500 dolar olmaktadır. Rusça bir eğitim tercih ettiğinizde ise 4000 dolar bir okul ücreti karşınız çıkar. Diğer lisans bölümlerinde ise 1800 ile 2600 dolar arasında fiyatlar değişir. Yüksek lisans Karazin Üniversitesi fiyatları ise 2100 ile 3600 dolar aralığındadır. Tıp bölümü 6, hukuk bölümü 5 yıl olurken diğer bölümler 4 yıl olmaktadır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu