Ücretsiz Danışmanlık

Kiev Nau Üniversitesi Kayıt


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kiev Nau Üniversitesi Kayıt


kiev-nau-universitesi-kayıt

Kiev nau üniversitesi kayıt için öğrencilerin herhangi bir sınava girmesi gerekmiyor. Lise not ortalamalarına göre öğrenciler bu üniversiteye kayıt olabilirler. Uçak üretimi ve havacılık konusunda dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi kendisine ait bir uçak filosu bulunur. 1933 yılından bu yana eğitimler veren üniversite 72 hektarlık bir arazide kuruludur. Öğrenciler sunulan profesyonel eğitimlerin desteklenmesi adına uçuş simülatörleri, modelleme stantları, havacılık motorları, pano sistemleri, test tezgahları ve binlerce bilgisayar kapasitesine sahip olan Kiev Havacılık Üniversitesi 3 milyon kitap barındıran teknolojik kütüphanesi ile de eğitimlerinde öğrencilere geniş imkanlar sunmaktadır. 

Kiev NAU Üniversitesi Bölümleri 

Kiev nau üniversitesi kayıt olurken eğitim dili seçilir. Rusça ve İngilizce dillerinden biri tercih edilerek eğitim dönemleri boyunca eğitim alınacak dil seçilir. Üniversitenin YÖK tanınırlığı bulunur. Dünya sıralamalarında ilk 1000 içerisinde yer alan üniversite havacılık donanımları ve tesisleri ile de yurt dışı öğrencilerinin gözdesi bir okuldur. 14 akademik binada eğitimler veren Kiev Üniversitesi Fakülteleri 19 adettir. Uçak mühendisliği dışında ulaşım teknolojileri mühendisliği, hava ve uzay teknolojisi, radyo mühendisliği, bilgisayar bilimleri, kimya teknolojisi, pazarlama, hukuk, mimarlık, inşaat gibi bölümleri de bulunur. Yurt dışı eğitimleri için tercih edilebilecek Kiev Havacılık Fakülteleri farklı bölümleri ile pek çok öğrenciye eğitimler vermektedir. Uygulamalı bölümleri ve çeşitli projeleri ile öğrencilere kaliteli eğitimler sunulmaktadır. 

Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi Lisans Eğitim Ücretleri 

Kiev nau üniversitesi kayıt işlemlerinde seçtikleri bölümün ücretlerini de ödemeleri gereklidir. Hem uygulamalı hem de teorik derslerin verildiği üniversitede İngilizce dilinde eğitimler seçildiğinde Rusça dili eğitimlerine göre 500 -600 dolar daha fiyat farkı bulunan bölüm ücretleri ile karşılaşabilirsiniz. Uçak mühendisliği bölümünde İngilizce ve Rusça eğitimler bulunur. İngilizce Kiev nau üniversitesi fiyatı 4000 dolar olmaktadır. Genel olarak lisans bölümlerinin ücretleri 2250 dolar ile 4000 dolar arasında yer alır. Rusça lisans ücretleri 3400 dolar olmaktadır. Hazırlık bölümlerinde ise 2250 dolar Kiev Havacılık üniversitesi fiyatları bulunmaktadır. YÖK denkliği bulunması nedeni ile hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan pek çok öğrencinin tercih ettiği bir okuldur.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu