Ücretsiz Danışmanlık

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Uygulamalı Eğitim


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Uygulamalı Eğitim


kiev-tip-universitesi-uygulamali-egitim

2014-2017 yılları arasındaki stratejik gelişim planına göre, UAFM Kiev Tıp Üniversitesi stajyerlerin eğitimi için "Medix-Ray Group International" ile bir anlaşma imzaladı.

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi bilimsel aktiviteler kapsamında stajyerleri, LISSOD-Western Cancer Center Hastanesi'nde eğitim alma imkanına sahiplerdir. Klinikte uzman kişiler bulunmakta ve Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki onaylanmış topluluklardan biri olan Lissod’da yer alan bu kişiler teşhis ve tedavileri uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleştirmektedir.

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Staj Alanları:

Cerrahi;
Klinik Onkoloji;
Radyoloji;
Anesteziyoloji ve yoğun bakım

Stratejik plana göre, UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Ukrayna'da ilk kez karmaşık tıbbi - tanı merkezi "Boris" ile anlaşma imzalamış ve "tek çatı altında her şey" şeklinde bir klinik formatı sunmuştur: Hastane ayakta tedavi departmanı, tanı merkezi, acil serviste ultramodern ekipmanlar ile bir komplikasyon seviyelerine göre uygun teşhis ve tıbbi yardımı sağlamaktadır. Anlaşmaya göre tıbbi stajyerler UAFM Kiev Tıp Üniversitesi tarafından belirlenen alanlarda stajlara katılabilmekte ve böylece stajyerlerin genç sağlık personelleri olarak ilgili görevlere istihdam edilmeleri sağlanır. Aşağıdaki alanlarda stajlar UAFM Kiev Tıp Üniversitesi tarafından Boris programı kapsamında organize edilmektedir:

Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım
Cerrahi
Radyoloji
Klinik Onkoloji
Pediatri
Dahiliye
Ortopedi ve Travmatoloji
Siber Klinik Spizhenko

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi bilimsel aktiviteler kapsamında yine tıp stajyerlerinin eğitimlerine katkı sağlamak amacı ile tıp merkezi "Cyber Clinic Spizhenko" ile anlaşma imzalamıştır. Bu kurum, Ukrayna, radyo cerrahisi için tıbbi sistemler ile donatılmış önde gelen onkoloji sağlık merkezlerinden biridir ve bugün onkoloji dünyasında, doğrusal bir hızlandırıcı Electa Synergy Platformu ve radyoterapi Cyber KnifeG4 için robotik sistemler kullanarak radyoterapi aracılığıyla kanser tedavisi uygulanan birkaç merkezden biridir.

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak üstün kalitede rehberlik hizmetimiz ile siz değerli öğrencilerimiz de Ukrayna’da Üniversite eğitimi almanın avantajlardan ve çok daha fazlasından faydalanabilirsiniz.

 

TÜM UKRAYNA ÜNİVERSİTELERİNİ İNCELE

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu