Ücretsiz Danışmanlık

Kiev Üniversiteleri


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kiev Üniversiteleri


kiev-universiteleri

Kiev üniversiteleri başvuruları için lise diploması yeterlidir. Akademik kadroları oldukça başarılı olan bu üniversiteler genel olarak YÖK tarafından tanınıyor. Ayrıca Ukrayna üniversitelerinden Türkiye’deki üniversitelere yatay geçiş imkanı da bulunur. Üniversitelerde eğitim dili Ukraynaca ve Rusça dışında İngilizce olmaktadır. 1550 ile 5500 dolar arasında değişen fiyatlarda Kiev üniversiteleri fiyatları bulunur. Dünyadaki diğer ülkelere nazaran oldukça ekonomik eğitimler sunulmaktadır. Öğrenciler ortalama 250- 300 dolar arasında bir bütçe ile aylık masraflarını karşılayabilirler. En çok tercih edilen bölümlerden biri Kiev Üniversiteleri tıp ve diş hekimliği gibi bölümler olmaktadır. Bu bölümlerde genellikle İngilizce eğitim dili tercih ediliyor. Ön lisans mezunları yatay geçiş programları ile Ukrayna’da yıl kaybetmeden lisans eğitimlerini tamamlayabilirler. 

Kiev Üniversiteleri Fakülteleri  

Kiev üniversiteleri arasında akademik başarıları bulunan pek çok üniversite bulunur. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz: 

  • Kiev Petro Çaykovski Müzik Akademisi 
  • Kiev Ulusal İnşaat ve Mimarlık Teknik 
  • Kiev Ulusal Havacılık Üniversitesi 
  • Kiev Ulusal Taras Shevchenko 
  • Kiev Politeknik Üniversitesi 

Tüm bu üniversitelerde ekonomik Ukrayna Üniversiteleri fiyatları bulunabilir. Politeknik ve havacılık üniversitesi dünya sıralamasında yer alan akademik anlamdan başarılı olan üniversitelerdir. Yurt dışı öğrencilerinden pek çoğu tarafından tercih edilen bu üniversitelerde İngilizce eğitim dili ile eğitimler almak mümkündür. YÖK tarafından tanınırlığı bulunan bu üniversitelerden mezun olunduğunda aldığınız diploma ile Türkiye’de iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. 

Kiev’de Üniversite Eğitimi Fiyatları 

Kiev üniversiteleri giriş için sınava girme şartı bulunmuyor. Lise diploması ile bu üniversitelere kayıt yaptırılabilir. Farklı alanlarda ve bölümlerde yüzde 100 İngilizce eğitim verilmektedir. YÖK tarafından tanınırlıklarının yanında Avrupa Birliği ülkeleri tarafından da tanına bu üniversiteler kariyer olanakları için oldukça geniş imkanlar sunarlar. Yaşam maliyeti bakımından oldukça ekonomik Kiev üniversite eğitim fiyatları bulabilirsiniz. Lisans eğitimlerine fiyatlar seçilen eğitim diline göre değişir. Güncel fiyat bilgisi için bu alanda hizmetler veren danışman firmalardan destekler alınabilir. Doğu Avrupa’da bulunan ülke yurt dışı öğrencilerinin çok fazla tercih ettiği bir ülkedir. Öğrenciler Kiev Üniversiteleri başvuru yaparken mutlaka eğitim ücretini yatırmaları gereklidir.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu