Ücretsiz Danışmanlık

Kiev Üniversiteleri Eğitim Danışmanlığı


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Kiev Üniversiteleri Eğitim Danışmanlığı


kiev-universiteleri-egitim-danısmanligi

Kiev üniversiteleri eğitim danışmanlığı ile kendinize ve bütçenize en uygun eğitim bölümünü tercih edebilirsiniz. Kiev yurt dışı eğitim almaya gelen öğrenci bakımından Ukrayna’nın en popüler şehirleri arasında yer alır. Dünya sıralamalarında ilk binde yer alanda Shevchenko ve Politeknik üniversite gibi akademik anlamda oldukça başarılı Kiev Üniversiteleri bulunur. Özelikle sınavsız kayıt imkânı bulunması ile Türk öğrenciler tarafından da çokça tercih edilir. Kiev içerisindeki ulaşım imkanları arasında tramvay ve metro bulunuyor. Öğrenciler için oldukça önemli bir kolaylık olan ulaşım imkânlarının yanı sıra kent oldukça eğlenceli ve sosyal bir yapıya sahiptir. Ekonomik Kiev üniversiteleri fiyatları ile de pek çok Avrupa ülkelerine nazaran daha uygun bütçeli üniversite eğitimleri alınabilir. 

Kiev Üniversiteleri Avantajları 

Kiev üniversiteleri eğitim danışmanlığı ile Kiev’de eğitim almak isteyen öğrenciler bu alandaki detayları öğrenebilirler. Güncel fiyatları öğrenebilir, seçebileceğiniz üniversite ve bölümleri hakkında karşılaştırmalar yapabilirsiniz. En önemli avantajlardan biri üniversitelere sınavsız girebilme imkânıdır. Sadece lise diploması ile Kiev’de üniversite eğitimi alabilirsiniz. Üniversitelerin eğitim dili İngilizce olmaktadır. İngilizce seviyesi yeterli olmayan öğrencilere hazırlık eğitimi verilir. YÖK tarafından tanınırlığı bulunan üniversite seçenekleri de bulunmaktadır. Bu şekilde öğrenciler hem Türkiye’de hem de Avrupa’da kariyer yapma imkânı elde edebiliyor. Yaşam maliyetleri ve Kiev üniversite ücretleri de oldukça uygun olmaktadır. 

Kiev Popüler Üniversiteler 

Kiev üniversiteleri eğitim danışmanlığı alarak Ukrayna’daki yükseköğretim imkânlarını değerlendirebilirsiniz. Kiev’in en popüler üniversitelerinden biri Taras Shevchenko üniversitesidir. 1834 yılından kurulan üniversite 200 yıllık geçmişi ile kaliteli eğitimler sunar. Özellikle hazırlık bölümü ülkenin en iyi eğitim müfredatına sahiptir. Politeknik Kiev Üniversitesi 1898 yılında kurulmuştur. Ukrayna’nın en büyük üniversitesidir. Mühendislik bölümleri çokça tercih edilir. Havacılık üniversitesi ise 1933 yılında kurulmuş ve 1947 yılından bu yana yabancı öğrencilere de eğitim vermektedir. Dünyaca ünlü isimlerin eğitim aldıkları bu kurum yurt dışı öğrencilerinin de ilgi odağıdır. Genel olarak Kiev Üniversiteleri fiyatları 1000 ile 4500 dolar arasında bulunur. Öğrenciler için oldukça ekonomik olan bu rakamlar, kentteki ekonomik yaşam maliyetleri de göz önüne alındığında daha avantajlı bir seçenek olacaktır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu