Ücretsiz Danışmanlık

LaSalle College


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

LaSalle College


lasalle-college

Yurt dışında bulunan bir okulda eğitim almak herkesin isteği olabilir. Hem eğitim almak hem de kısa süre içinde iş bulmak için yurt dışı eğitimleri oldukça faydalıdır. Alınan bu eğitimler ile hem kariyer basamakları hızlı bir şekilde çıkılabilir hem de dil eğitimi tamamlanabilir.

2 farklı süreç tek bir sürece indirgenebilir. Bu anlamda yurt dışında çok tercih edilen okullardan birisi de LaSalle College olmaktadır. Bu okul Kanada’da kurulmuştur. Ancak Türkiye’de de bir şubesi bulunmaktadır. Türkiye şubesinde veya yurt dışında eğitim almak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Danışmanlık faaliyetlerimiz sonucunda kayıt süreciniz oldukça hızlı gerçekleşecektir. Sonucunda kusursuz bir deneyim yaşamanız mümkün hale gelecektir. Daha detaylı bilgi için hemen firmamızı arayabilirsiniz. 

LaSalle College Merkezi

Okulun merkezi Kanada’da yer almaktadır. Montreal sınırları içinde yer alan merkez farklı branşlarda eğitim vermektedir. Bu bölümleri şu şekilde ifade edebiliriz:

•    Moda, sanat ve tasarım bölümü,
•    Otelcilik ve turizm bölümü,
•    İş planlama ve teknoloji bölümü,
•    Oyun tasarımı ve yazılım bölümü,
•    Sosyal bilimler ve eğitim bölümü,
Tüm bu bölümler eğitim alınabilecek yurt dışı bölümleridir. Alt dallarda farklı birçok bölüm de bulunmaktadır. Bunlardan istediğinizi seçerek eğitim alabilirsiniz. Çeşitli başvuru şartlarını sağladığınız taktirde okula kabul edilmek zor olmayacaktır. Siz de daha detaylı bilgi almak ve danışmanlık hizmetlerimizden faydalanmak için bizleri arayabilirsiniz. 

LaSalle College İstanbul 

LaSalle College İstanbul merkezli bir şubeye de sahiptir. Bu okula kayıtlar için de danışmanlık sunmaktayız. Benzer bölümler burada da verilmektedir. Ayrıca İngilizce eğitimi de tamamlanmaktadır. Bunlara ek olarak kısa kurslar da yine okulun sunduğu eğitimler kapsamındadır.

Dil eğitiminizi tamamlamak ve bir lisans programı bitirmek istiyorsanız bu okulu tercih edebilirsiniz. Yurt dışına gitmeden yurt dışına bağlı bir okulda eğitim alabilirsiniz. ÇAP yapmak da yine bu üniversitede mümkündür. Siz de çift dal üzerine çalışmalar yapmak, dil bilginizi geliştirmek ve kariyer basamaklarını hızla çıkmak istiyorsanız firmamıza ulaşabilirsiniz. Firmamız size en iyiyi sunacaktır. Kısa süre içinde kayıt işlemlerinizi tamamlayacaktır. Daha fazla detay için hemen arayabilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu