Ücretsiz Danışmanlık

Malta Dil Okulu Fiyatları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Malta Dil Okulu Fiyatları


malta-dil-okulu-fiyatlari

Malta'da Dil Eğitimi Fiyatları

Malta’da dil eğitimi fiyatları eğitimin alınacağı bölge, kurum ve içeriğe göre değişiklikler göstermektedir. Malta’da dil eğitimi fiyatları diğer ülkelere göre daha ekonomiktir. Malta’da dil eğitimi fiyatları dil eğitimi okulları paketlerine göre belirlenir. Malta'da Dil Eğitimi veren Dil Okulları genel itibariyle İngiltere dil okullarının şubeleridir ve eğitim kaliteleri yüksektir. Malta’da Dil Eğitimi fiyatları her bütçeye uygun dil okulu bulma imkanı olduğundan ekonomiktir. Malta’da dil eğitimi fiyatları sezonlara ve mevsime göre de avantajlı hale gelmektedir. Malta'da Dil Eğitimi fiyatları Eylül ayından sonraki dönemlerden sonraki senenin Mayıs ayının ortalarına veya sonlarına kadar sürecek kurslar için yapılan kampanyalar sayesinde oldukça ekonomiktir.

Malta Dil Okulu ve Çalışma İzinleri

Malta’da dil okulları ve çalışma izini dil eğitimi için Malta’nın tercih edilmesinin temel sebebidir. Malta dil eğitiminde yasal çalışma izni veren ülkelerden biridir. Malta’da dil okulları eğitim ve çalışma izniniz sayesinde dil öğrenirken dil pratiği yapabilir, eğitim masraflarınızın bir kısmını kendiniz kazanabilirsiniz. Malta’da dil okulları öğrencileri için  çalışma izni haftada 15 saattir. Malta’da çalışma iznini elde etmenin birinci şartı, 90 günün üzerinde ve haftada en az 15 saat ders eğitim veren bir dil okuluna kayıt yaptırmış olmaktır. Çalışma izni, vizenin son gününe kadar geçerlidir.Malta’da dil okulu ve çalışma izni hakkında detaylı bilgi için PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile iletişime geçiniz.

Malta Öğrenci Çalışma İzni

Malta öğrenci çalışma izni büyük bir şanstır. Malta öğrenci çalışma izni ile dil eğitiminizi iş ve sosyal hayatta pekiştirme imkanı bulursunuz. Malta öğrenci çalışma izni alan öğrenciler Malta’da kalma süreleri bir yılı aşacaksa oturma iznine de başvurabilirler. Malta öğrenci çalışma izni alan öğrenciler devam ettikleri öğretim kurumundaki eğitimlerinin devam yüzdesinin %75’in altına düşmemesine dikkat etmelidir. Malta öğrenci çalışma izni, dil eğitimi alırken bir yandan da kısmî zamanlı çalışma imkanını elde etmenizi sağlar. Malta öğrenci çalışma izni alan öğrenciler işlerini kendileri bulmalıdır. Fakat bu süreçte PR Yurtdışı Eğitim Danışmalığı ile aktif olarak iletişimde kalıp, PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı danışmanlık hizmeti almaya devam edebilirler.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu