Ücretsiz Danışmanlık

Malta Ucuz Dil Okulları


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Pahlivan
Danışman
Pahlivan R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Malta Ucuz Dil Okulları


malta-ucuz-dil-okullari

Malta Ucuz Dil Okulları pek çok öğrencinin araştırmasını yaptığı bir konudur. Malta dil okulları diğer ülkelerdeki dil okullarına kıyasla oldukça ekonomiktir. En ekonomik şekilde İngilizce dil okullarına katılarak İngilizce dil eğitimi alabileceğiniz ülke Malta’dır. Malta dil okulları bünyesinde sunulan İngilizce dil eğitimi ve konaklama paketleri ile Malta’da en ucuz İngilizce kurslarına katılabilir ve İngilizceyi yaşayarak öğrenebilirsiniz. Ucuz Malta dil okulları Malta’da bulunan küçük dil okullarıdır ve bunlar genelde yerel dil okullarıdır. Bu Malta dil okulları tercih edilerek oldukça düşük maliyetlerle İngilizce paket eğitim fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Malta ucuz dil okullarında konaklamalar nispeten daha kalabalık olmakta ve paylaşımlı odalardaki öğrenci sayıları daha fazla olmaktadır.

Malta ucuz dil okulları İngilizce Kurs + Konaklama paketi alarak eğitim alabileceğiniz okullardır. Bu okullara, Atlas Malta (Atlas Language School Malta), Linguatime Malta, AM Language, Clubclass Malta, LSC English, English Language Academy (ELA Malta), ESE Malta örnek verilebilir. Buradan örnek fiyatlara erişebilirsiniz.

Ayrıca kış dönemlerinde ve özellikle de Eylül ayından sonraki yılın Mayıs ayına kadar olan dönemlerde neredeyse tüm Malta dil okulları özel promosyonlar ve indirimler yuygulamaktadır. Düşük sezon olarak adlandırılan bu dönemler için kaydınızı yaptırarak, İngilizce dil eğitiminizi %30-50 aralığında daha düşük bir maliyetle alabilirsiniz.

Malta Dil Okulları 2020 Fiyatları ve indirimleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından resmi temsilciliğini yapılan ve kayıt ofisleri olduğumuz EC English Malta, LAL/IELTS Malta, English Language Academy (ELA Malta), LSC English Malta, ESE Malta, Club Class Malta, AM Language Malta, Linguatime Malta, GV Malta, Link School of English Malta, ACE English Malta, Sprachcaffe Malta, Atlas Language School Malta, Malta dil okulları arasında popüler olanlarıdır.


Malta Dil Okulları Kurs Programları

 Genel İngilizce Kursları
 Standart İngilizce Kursu
 Yoğun İngilizce Kursu
 Akademik Sömestr ve Yıl Kursları
 Mini Grup Kursları
 Bire Bir Özel Dersler
 Sınav Hazırlık Kursları
 FCE, CAE, BEC Sınav Hazırlık Kursları
 TOEFL Sınav Hazırlık Kursları
 IELTS Sınav Hazırlık Kursları
 GMAT, GRE Sınav Hazırlık Kursları
 SAT Sınav Hazırlık Kursları
 İş İngilizcesi Kursları
 Bire Bir İş İngilizcesi Özel Dersleri
 İş İngilizcesi Mini Grup Kursları
 Sınıf Dışı Aktiviteli Bire Bir İş İngilizcesi Özel Dersleri


Malta Dil Okulları Konaklama

Malta dil okulları, kendilerine ait otel veya öğrenci yurtları ile konaklama konusunda öğrencilere seçenekler sunmaktadır. Malta’da en çok tercih edilen konaklama seçeneği, öğrenci yurtları, oteller ve apart daireler olmaktadır. Bu seçeneklerin öğrencilerin tercihlerinize göre şekillenir. Ayrıca, Malta dil okulları öğrencilere aile yanı konaklama seçenekleri de sunmaktadır. Malta’da öğrenci hostelleri de ekonomik konaklama alternatifleri arasında değerlendirilebilir.

Ayrıca Malta'da bulunan dil okulları, Malta şehirleri ve Malta Öğrenci Vize işlemleri ile ilgili daha kapsamlı bilgi için Malta dil okulları sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu