Ücretsiz Danışmanlık

Montreal Üniversitesi


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Montreal Üniversitesi


montreal-universitesi

Montreal üniversitesi Kanada’nın önde gelen üniversitelerinden birisidir. Kanada sıralamasında ilk sıralarda yer alan bu üniversite dünya sıralamasında da oldukça iyi konumdadır. Bu kadar kaliteli bir üniversitede eğitim almak herkesin hakkıdır. Böyle bir üniversitede eğitim almak ve Montreal Üniversitesi öğrencisi olmak herkes için mümkündür. Ancak bazı şartları yerine getirmek ve okulu yakından tanımak bu anlamda önemlidir. Size uygun bölümleri seçmek yine doğru bir üniversite tercihi yapmanız için şart olacaktır. 2 dilli olan bu üniversitede hem İngilizce hem Fransızca öğrenmeniz mümkündür. Eğitim hayatınız tamamlandığında iki dil bilen profesyonel bir çalışan olabilirsiniz. Kanada’nın en büyük 2. Üniversitesi olan bu üniversitede eğitim alarak farklı birçok sosyal haktan, özel aktivitelerden ve kusursuz eğitim programlarından faydalanabilirsiniz.

 

Başvuru Evrakları

Başvuru yapmak için çeşitli evraklar istenmektedir. Bu evraklar hazırlandığı taktirde başvurular hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Evrakların tam ve eksiksiz olması başvuru için önemlidir. Firmamızın danışmanlık hizmeti ile siz de bu başvuruyu kolaylıkla yapabilirsiniz. Başvuru yapmadan önce getirmeniz veya hazırlamanız gereken evrakları şu şekilde ifade edebiliriz:

  • Lise diplomanız ve transkript,
  • B2 seviyesinde Fransızca biliyor olmanız ve bunun ispatı,
  • İyi bir not ortalamasına sahip olmak,
  • Başvuru formu,
  • İngilizce dil belgeler,
  • Niyet mektubu ve banka hesap numaraları,
  • Özgeçmiş,
  • Banka hesap bilgileri,
  • Pasaport,
  • Sponsor yazısı ve sigorta,

Tüm bunları sağladıktan sonra başvurunuz daha sağlıklı şekilde gerçekleşecektir.

Kayıtlar Ne Zaman Başlıyor? Kayıt Ücretleri Nedir?

Kayıtlar genel olarak Eylül ayında alınmaktadır. Lisans programları 6 dönem olarak belirlenmiştir. Yüksek lisans programları ise 4 dönem olarak geçmektedir. Başvuru sırasında evrakların eksik olması durumunda kayıt tarihinden sonra ek kayıt dönemi de açılmaktadır. Lisans programlarında ücret 20 bin CAD civarında değişmektedir. Bu programa ve programın uzunluğuna göre değişmektedir. Hazırlık eklenmesi durumunda programın ücreti de artmaktadır. Yüksek lisans ise 27-30 bin CAD arasında ücretlendirilmektedir. Bu programlara kayıt olduğunuzda ödeyeceğiniz net ücretler belirlenir. Sizlerin bir sürpriz yaşamaması adına firmamızdan destek alarak ön kayıt aşamasında ortalama ücreti öğrenmeniz mümkündür.

 

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu