Ücretsiz Danışmanlık

Odessa Devlet Tıp Üniversitesi Fakülteleri


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Odessa Devlet Tıp Üniversitesi Fakülteleri


odessa-devlet-tip-universitesi-fakulteleri

Odessa Devlet Tıp Üniversitesi Fakülteleri Tıp Fakültesi, Pediatri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Tıbbi Uzmanlık Fakültesi ve Eczacılık fakülteleridir. Odessa Devlet Tıp Üniversitesi 5 farklı fakültesi bulunan ve Ukrayna’nın öne çıkan üniversitelerinden biridir. Rusça, Ukraynaca ve İngilizce dillerinde eğitim olanağı sunmaktadır. Tıbbı olarak oldukça donanımlı olan üniversite, öğrencilerine Avrupa standartlarında eğitim vermekte ve onları en iyi şekilde yetiştirmektedir. Tıp alanında okumak isteyen ve aynı zamanda yurt dışı eğitimi düşünen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alan Odessa Devlet Tıp Üniversitesi Fakülteleri, her geçen gün yeni gelişmelere imza atarak adını tüm Avrupa’ya duyurmaktadır.

Odessa Devlet Tıp Üniversitesi Fakülteleri ile öğrencilerinin eğitim hayatının yanı sıra kültürel ve sanatsal aktivitelerine de büyük önem vermektedir. Spor ve eğlence için de oldukça uygun koşullara sahip olan Odessa Devlet Tıp Üniversitesi bünyesinde sağlık ve spor kompleksleri de yer almaktadır. Karadeniz’e kıyısı olan üniversitenin 500 kişilik bir spor salonu da bulunmaktadır. Öğrencilerinin kültürel ve spor faaliyetlerine de önem veren okulun spor salonu, kampüs sınırlarının içinde yer almaktadır. Birçok spor dalına yönelten okulda masa tenisi, atletizm, badminton, güreş ve aerobik olmak üzere birçok farklı spor olanağı da öğrencilere sunulmaktadır. Öğrencilerine 16 farklı spor dalına yönelme olanağı sağlayan üniversitede en popüler dallar atletizm, halter, eskrim, basketbol, yüzme, futbol, judo ve satrançtır. Eğitim hayatının yanı sıra her türlü faaliyete katılarak daha sosyal bireylerin yetişmesini sağlayan üniversitede, öğrencilerin eğitim ve kişisel gelişimleri için tüm imkanlar sağlanmaktadır.

Türkiye’de olanın aksine sınav puanlarına bakılmaksızın eğitim görme olanağı sağlayan Odessa Devlet Tıp Üniversitesi, yabancı öğrenciler tarafından yoğun talep gören Ukrayna üniversitelerinden biridir. İlk olarak 1946 yılında yabancı öğrenci alımına başlayan üniversite, 1992 yılında hazırlık fakültesini eğitime açarak Rusça ve Ukraynaca dillerinde temel eğitim vermeye başlamıştır. İngilizce eğitimi de sunduğu imkanlar arasına katarak, üniversite okurken dil öğrenmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer almayı başarmıştır. Üniversitede yetişen birçok öğrenci dünyanın birçok farklı yerinde uzman olarak iş hayatına devam etmektedir.

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından verilen üstün kalitede rehberlik hizmeti ile siz de Ukrayna’da Üniversite eğitimi almanın avantajlardan ve çok daha fazlasından faydalanabilirsiniz. Ukrayna’da Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi, konaklama, Ukrayna oturum izni, öğrenci vizesi ve aklınıza takılan tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu