Ücretsiz Danışmanlık

Odlar Yurdu Üniversite Eğitimi


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Odlar Yurdu Üniversite Eğitimi


odlar-yurdu-universite-egitimi

Odlar yurdu üniversitesi kayıt için lise not ortalamaları yeterlidir. Üniversite 1995 yılında Azerbancan bakanlar kurulu kararı ile kurulmuştur. Özel statü ile kurulan bu üniversite 1996 yılında onay almıştır. 7 katlı bir binada eğitim veren kurum, modern eğitim programlarına sahiptir. Hem lisans hem de lisansüstü eğitimler veren Odlar Yurdu Üniversitesi sınavsız olarak öğrenci kabul etmektedir. Toplamda 2250 öğrenciye eğitimler verilmektedir. 5 fakülte ve 11 bölümü bulunan Azerbaycan Odlar Yurdu Üniversitesi ekonomik yurt dışı eğitim seçeneklerinden biridir. 2001 yılından bu yana Uluslararası Üniversiteler Birliğine üye olan yükseköğretim kurumu 2005 yılında bünyesinde açtığı Bakü İngiliz Okulu ile de popülaritesini artmıştır.

Odlar Yurdu Üniversite Eğitimi

Odlar yurdu üniversitesi kayıt yapılırken lise diploması, lise not dökümü ve pasaport gereklidir. Oldukça kaliteli eğitimler veren kurum, pek çok yabancı üniversite ile işbirliği içerisindedir. Avrupa üniversiteleri araştırma hareketlilik planı kapsamındaki projelere katılan üniversite eğitim kalitesini yükseltmek adına faydalı her çalışmanın içinde yer almaktadır. Genel olarak tercümanlık bölümünün kalite standartları ile dikkat çeken Odlar Yurdu Üniversitesi eğitimi mühendislik bölümleri ile de yurt dışından gelen öğrencilerin ilgi odağı olan bir üniversitedir. Ayrıca Bolonga kriterleri kapsamında olan Azerbaycan Odlar üniversitesi YÖK denklik sistemi içinde yer alır. Türkiye’de Süleyman Demirel Üniversitesi ile ortaklaşa çalışmaları bulunmakta, geniş sosyal faaliyetleri ile öğrencilerini her alanda desteklemektedir.

Odlar Yurdu Üniversitesi Bölümleri ve Ücretleri

Odlar yurdu üniversitesi kayıt süreci ön kayıt işlemleri ile başlar. Üniversitenin kabul bilgilendirmesinin ardından kesin kayıt için belge tamamlaması ile devam eder. Üniversite bünyesindeki fakülteleri şu şekilde sıralayabiliriz:
* Çeviri ve Eğitim Fakültesi
* Ekonomi ve İşletme Fakültesi
* Uluslararası ilişkiler ve Hukuk Fakültesi
* Matematik, Bilgi ve Teknolojileri Fakültesi
Bu fakültelerde öğrenciler Odlar yurdu üniversitesi bölümleri arasından tercihler yaparak eğitimlerine başlarlar. Kaliteli üniversite eğitimlerinin yanında ekonomik Odlar yurdu üniversitesi fiyatları ile de yurt dışı öğrencilerinin en çok tercih ettiği üniversiteler arasında yer alır. Azerbaycan genelinde en popüler bölümler arasında yer alan mühendislik ve Hukuk bölümleri bu üniversitede yer alır. Ekonomik eğitim ücretleri ile de çok fazla tercih edilir.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu