Ücretsiz Danışmanlık

Ottawa Ladies College


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Ottawa Ladies College


ottawa-ladies-college

Yurtdışında hem dil eğitimi almak hem de kariyer yapmak istiyorsanız bu anlamda tercih edebileceğiniz birçok okul bulunmaktadır. Okul, kolej ve üniversiteler aracılığı ile bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Firmamız alanında uzman danışman kadrosu ile bu anlamda ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Sizlere son derece etkili çözümler üretecektir. Eğer daha detaylı bilgiler almak ve kayıtlarınızı yaptırmak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Danışmanlık verdiğimiz okullardan birisi de Ottawa Ladies College olmaktadır. Bu okul aracılığı ile siz de eğitimlerinizi çok daha iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bizlerden alacağınız bu kaliteli hizmet sayesinde okulla alakalı tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Ottawa Ladies College Özellikleri

Ottawa Ladies College ilk olarak 1869 yılında eğitim hayatına başlamıştır. Kadınlara iyi bir eğitim sunmak adına kurulan bu okulda birçok başarılı insan bulunmuş ve mezun olmuştur. Ottowa sınırları içerisinde yer alan bu okul herhangi bir mezhebe bağlı değildi. Eğitimlerine bu şekilde devam ediyordu. 1912-1942 yılları arasında başka bir konumda yer almaktaydı. Sonrasında ise 2. Dünya savaşında askerler tarafından kullanıldı. Savaştan sonra ise üniversite olarak eğitim vermeye devam etti. Kadınlara özel birçok alanda eğitim veren okul faaliyetlerine bu şekilde devam ediyor. Bilim, sanat, hukuk gibi farklı alanlarda eğitim almak isteyen öğrencileri okul kabul etmeye devam ediyor. Siz de bu kolejde okumak ve kariyerinizi şekillendirmek isterseniz danışmanlık alabilirsiniz.

Ottawa Ladies College Sosyal Haklar

Okul konum olarak güzel bir yerde bulunuyor. Bu sayede ulaşım, konaklama gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Okula ait olan konaklama yerlerinde kalmanız da mümkündür. Ayrıca onlarca bölüm içerisinden seçim yaparak eğitim almanız da kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Bu alanda uzman danışmanlık firması olarak tüm vize işlemlerinizi hallediyoruz. Sonrasında ise sizleri ulaştırıyoruz ve eğitime başlamanızı sağlıyoruz. Burada yaşayacağınız süreçle alakalı bilgili olmanız işlerin daha hızlı gerçekleşmesini sağlayacaktır. Siz de bu anlamda destek alarak daha hızlı çözümler elde edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve Ottawa Ladies College hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için hemen firmamızın iletişim numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz. Destek alabilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu