Ücretsiz Danışmanlık

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Hizmetleri


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Hizmetleri


pr-yurt-disi-egitim-danismanligi-hizmetleri

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı hizmetleri olarak 3’ü yurtdışında bulunan 4 şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Yurtdışı Eğitim hayallerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz için 7 kıtada ve 54 ülkede bulunan partner eğitim merkezlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

PR Ankara Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile Yurtdışında Dil Eğitimi ve Yurtdışı Dil Okulu Kayıt İşlemleri

Yurtdışında bir dili konuşulduğu ülkede bolca pratik yaparak öğrenmek istiyorsanız Türkiye’de resmi temsilciliğini yaptığımız 412 yurtdışı dil okulu arasından yurtdışı eğitim hedeflerinize ve bütçenize uygun bir yurtdışı dil okulu seçeneğinin mevcut olduğundan emin olabilirsiniz. Ayrıca 2020 yurtdışı dil okulu fiyatları, %50’ye varan yurtdışı dil okulu İndirimleri, yurtdışı dil okullarında ücretsiz kurs promosyonları hakkında bilgi sahibi olmak için bir PR yurtdışı eğitim danışmanından randevu alarak ofisimizi ziyaret edebilir veya telefondan ön bilgi alabilirsiniz. Belirli programlara katılan öğrencilerimizin yurtdışı eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla yabancı dil eğitim setleri, online yabancı dil eğitimi materyallerimiz öğrencilerimize hem yurtdışı eğitim süreçleri öncesinde pratik kazandırmak hem de eğitimlerini pekiştirmek amacıyla hediye edilmektedir.  

PR Ankara Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile Yurtdışında Üniversite Okumak

Yurtdışında akademik eğitim almayı planlıyorsanız 200’den fazla yurtdışı üniversite seçeneği ile Kanada, Amerika, İngiltere, İrlanda, Polonya, Ukrayna, Rusya, Azerbaycan üniversiteleri arasından tercihlerinize uygun bir ülkede, size uygun bir yurtdışı lisans veya yurtdışı master programına yerleşebilmek için PR Yurtdışı Eğitim Akademik Danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışı eğitim hizmetlerimizden yararlanan öğrencilerimiz belirli programlar için Ücretsiz uçak bileti desteği almaktadır.

Yurtdışı eğitim aşamasında olan tüm öğrencilerimiz 7/24 acil durum hattı ile yurtdışı eğitim danışmanı desteği alabilmektedir.

Her şey dahil yurtdışı eğitim promosyon paketlerimiz yurtdışında dil eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz için tüm ekonomik opsiyonların bir araya getirilmiş bir versiyonudur. Bu yurtdışı eğitim promosyon paketlerimiz kapsamında Yurtdışı eğitim için konaklama organizasyonu da yer almaktadır. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı hazır promosyon paketlere ek olarak öğrencilerin talepleri üzerine özel her şey dahil yurtdışı eğitim paketleri de hazırlayabilmektedir.

PR Ankara Vize Danışmanlık hizmetleri ile Türkiye’nin her yerinden danışanlarımıza vize işlemlerinde tam destek veririz. Yurtdışı dil okulları bünyesinde dil eğitimi alacak öğrencilerimize, vize başvuru dosyalarına eklemeleri gereken İngilizce niyet mektubu yazımında yardımcı oluruz.

Vize başvurularında tercüme edilmesi gereken belirli evraklar bulunmaktadır. Özellikle İrlanda Öğrenci Vizesi, Avustralya Öğrenci Vizesi, Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi, İngiltere Öğrenci Vizesi, Kanada Öğrenci vizesi başvurularında bulunacak öğrencilerin Türkçe evraklarının büyük bir kısmının İngilizce diline yeminli çevirisi gerekmektedir. Bu anlamda PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ekibinde yer alan yeminli tercümanlar, Ankara Yeminli Tercüme hizmetleri kapsamında öğrencilerine çeviri hizmeti sunmakta ve çözüm ortakları sayesinde ihtiyaç olması halinde tüm dillere yeminli tercüme hizmetlerini sunmaktadır.

Yurtdışı eğitim veya ziyaret amaçlı seyahatlerde Seyahat ve Sağlık sigortasının temini konusunda PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlarının desteğini alabilirsiniz.

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, yurtdışında oturum ve yurtdışında yasal çalışma izni için danışmanlık ve başvuru hizmetini ilgili ülkelerdeki resmi kurumlar ile birebir çalışarak vermektedir

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu