Ücretsiz Danışmanlık

Dubai Dil Okulları Hakkında Genel Bilgiler


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

İdil
Danışman
İdil E.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Dubai Dil Okulları Hakkında Genel Bilgiler


pr-yurt-disi-egitim-dubai-dil-okullari-hakkinda-genel-bilgiler

Dubai’de Dil Okulları

Dubai’de İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilerin sayısı günden güne artmaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri’nin en gelişmiş ve modern şehirlerinden olan ve Dubai Emirliğinin başkenti olan Dubai’de resmi dil Arapça’dır ancak İngilizce ikinci dil olarak konuşulmaktadır. 

Dubai nüfusunun büyük bölümü dünyanın birçok farklı ülkesinden okumaya veya çalışmaya gelen yabancı expatlerden oluşur. Bu sayede, Dubai’de dil okulunda okuyan bir öğrenci sadece İngilizce kullanarak rahatlıkla herkesle iletişim kurabilir ve aynı zamanda farklı kültürlere aşinalık kazanabilir.

Dubai dil okullarında öğrencilere var olan dil bilgilerine ve dil eğitimi alma hedeflerine uygun olarak birçok farklı program seçeneği sunulmaktadır. Bunlar; Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Akademik İngilizce, IELTS, TOEFL, PTE hazırlık kursları olarak özetlenebilir. Haftalık Programların yoğunluğu 15 ila 30 ders arasında değişmektedir. Derslerin işlendiği sınıflar 10-15 kişilik ve uluslararası standarttadır. Öğretmenler Native speaker statüsündedir.

Dubai’de dil eğitimi alırken yapılan konaklamalar yurt konaklaması ve öğrenci evi olarak 2 çeşittir. Yurtlarda tek kişi veya iki kişi konaklama imkanları sunulur. Öğrenci evlerinde daha fazla sayıda kişiyle paylaşımlı odalarda konaklayabilirsiniz. İki seçeneğin avantajı da öğrencilere kendi yaşlarındaki insanlarla tüm gün zaman geçirebilme imkânı vermesi ve farklı kültürlere aşinalıklarını arttırmasıdır.
Dubai’de dil eğitimi almak isteyen öğrencileri cezbeden en büyük nedenlerden biri eğitim alırken yetkili acentesi olduğumuz ES Dubai dil okulu sayesinde öğrencilere çalışma imkanı sunmasıdır. Bu sayede öğrencilerimiz giderlerini karşılayabilir ve aldığı saatlik ücrete bağlı olarak ek gelir dahi elde edebilir. Özellikle turizm mezunları için iş imkanları daha fazladır.

Dubai’de sıcak çöl iklimi mevcuttur ancak şehirde tüm kapalı alanlar ve toplu taşıma araçları klimaya sahiptir. Dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olan Dubai’de herhangi bir korku yaşamadan istediğiniz saatte geziye çıkabilirsiniz ve eşyalarınızın çalınması korkusu yaşamazsınız. Sokakları temizdir ve hemen her alanda en son teknoloji kullanılır.

Dubai’de dil eğitimi alırken katılabileceğiniz birçok sosyal aktivite ve gezebileceğiniz sembolik yerler mevcuttur. Boş vakitlerinizde safarilere, caz festivallerine katılabilir, dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’yı, Palmiye Adalarını ve diğer dünyaca ünlü turistik yerleri gezebilirsiniz. 

Dubai dil okulları için PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlık hizmetleri tamamen ücretsizdir.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu