Ücretsiz Danışmanlık

Royal Roads Military College


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Royal Roads Military College


royal-roads-military-college

Royal Roads Military College ilk olarak askeri bir okul olarak kurulmuştur. 1995 yılına kadar faaliyetlerine devam etmiştir. 1995 yılından sonra ise normal bir üniversiteye dönüşmüştür. Royal Roads Üniversitesi olarak eğitim vermeye devam etmektedir. Aynı kampüste eğitime devam eden okulda farklı birçok müfredata yer verilmektedir. Farklı alanlarda eğitim almak mümkündür. Buna ek olarak kampüs olanakları da oldukça fazladır. Bu okulda alınacak eğitim ile başarılı bir kariyer elde etmek mümkün olacaktır. Uluslararası öğrenciler de kabul eden üniversitenin yüksek kapasitede üniversite öğrenci kontenjanı bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için siz de bizleri arayabilirsiniz.  Detaylı bilgilendirme yapacak olan ekibimiz başvuru süreci hakkında sizleri bilgilendirecektir.

Hangi Programlarda Eğitim Sunuluyor?

Farklı birçok alanda yüksek lisans eğitimi verilmektedir. Bu bölümleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Doctor of Social Sciences
  • Master of Arts in Disaster and Emergency
  • Master of Arts in Environment and Management
  • Master of Arts in Leadership
  • Master of Global Management
  • Master of Science in Environmental Practice

Bu eğitimlerin süresi değişebilmektedir. 19 ay süren eğitimler bulunduğu gibi 7 yıl gibi uzun süreler devam eden eğitimler de mevcuttur. Tüm eğitimlerin ücreti de buna bağlı olarak değişmektedir. Tüm dönem boyunca eğitim almak için mutlaka ödemenin yapılması gerekmektedir. Siz de Royal Roads Military College farkıyla eğitim almak isterseniz danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

Kale yapısı ile dikkat çeken üniversite birçok diziye de ev sahipliği yapmıştır. Oldukça hareketli bir çevresi olması sebebiyle birçok konaklama seçeneği bulunmaktadır. Okula yürüme mesafesinde birçok pansiyon ve otel bulmak mümkün. Ayrıca yurtlar da mevcuttur. Bunlardan dilediğinizi seçerek eğitiminiz boyunca kalabilirsiniz. Bu süreçte yanınızda olan ekibimiz sizlere kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda profesyonel destek sunarak konaklama, kayıt, evrak toplama gibi aşamalarda yanınızda oluyor. Siz de doğru konaklama seçeneklerini seçmek, eğitiminizi sağlıklı bir şekilde devam ettirmek için işletmemizden danışmanlık talep edebilirsiniz. Danışmanlık kapsamında hiç bilmediğiniz bir yer hakkında en ince detayları öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu