Ücretsiz Danışmanlık

Rusya’da En Ucuz Üniversite


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Rusya’da En Ucuz Üniversite


rusyada-en-ucuz-universite

Rusya’da en ucuz üniversite araması yapıyorsanız farklı bölümler için farklı fiyatlarda üniversite bulmanın mümkün olduğunu belirtebiliriz. Okumak istediğiniz bölüme göre fiyatlandırmaları bulabilirsiniz. Bunlar gerek üniversitelerin sayfalarında gerekse bizim web sitemizde mevcuttur. Ufak bir araştırma yaparak dilediğiniz üniversitenin yıllık ücretini öğrenebilirsiniz. Rusya’da üniversiteler dolar bazlı çalışmaktadır. 1000 dolar ile 10 000 dolar arasında değişen üniversite bölümleri mevcuttur. Bunlardan hangisini okumak istiyorsanız ona göre fiyat belirlemesi yapabilirsiniz. Bazı üniversitelerin Türkiye ile denklikleri mevcuttur. Yani orada alınan diploma Türkiye’de kullanılabilir. Bunu yapmak için mutlaka denklik olan üniversitelerden fiyat almanız gerekmektedir. 

Rusya’da Üniversite Fiyatları

Genel olarak Rusya’da en ucuz üniversite aramasına tüm fiyatları listeleyerek cevap verebiliriz. Liste halinde yapacağımız bu fiyatlandırma ile çok daha rahat seçim yapabilirsiniz. Listeyi şu şekilde sıralayabiliriz:

•    Kuban Devlet Tıp Üniversitesi Tıp Fakültesi senelik 1750 dolar.
•    Rostov Devlet Tıp Üniversitesi Tıp Fakültesi senelik 2000 dolar.
•    Kazan Devlet Tıp Üniversitesi Senelik 2500 dolar.
•    Kuban Devlet Tıp Üniversitesi Diş 2500 dolar.
•    Kuban Devlet Tıp Üniversitesi Eczacılık 2000 dolar
•    Astrahan Devlet Teknik üniversitesi Mimarlık 1200 dolar
•    Astrahan Devlet Teknik üniversitesi Makine Mühendisliği 1400 dolar.
•    Astrahan Devlet Teknik Üniversitesi sosyoloji 1200 dolar.

Bu ücretler konaklama hariç olan yıllık ücretlerdir. Tıp bölümü 7 yıl, mühendislikler ise 5 yıl olarak tamamlanmaktadır. Sonucunda sadece okul eğitimi için senelik bu ücretleri ödemeniz gerekmektedir. 


Rusya’da Okumak Masraflı mı?

Hazırlık eğitimi de hesaba katarak üniversiteye ödemeniz gereken tutarı hesaplayabilirsiniz. Buna ek olarak üniversitenin bulunduğu konuma göre çevresindeki sosyal yaşamı, kiraları ve fiyatları inceleyerek bu eğitimin size ne kadar maliyeti olacağını çıkarabilirsiniz. Seçeceğiniz üniversite ve bölüme göre maliyetler değişebilir. Bu yüzden Rusya’da en ucuz üniversite araması yaparken mutlaka bölümünüze karar vermelisiniz. Karar verdikten sonra daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ancak bu yolla kısa sürede eğitim almaya başlayabilir ve en ucuz şekilde eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Bulunduğunuz süre boyunca yapacağınız genel yaşam harcamaları ile buradaki harcama miktarlarını kıyaslayarak da bir karar verebilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu