Ücretsiz Danışmanlık

St. Michaels University School


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

firat
Danışman
Fırat G.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

St. Michaels University School


st-michalels-university-school

Günümüzde üniversiteye ek olarak lise için de yurt dışına gitmek isteyenler olabilmektedir. Bu anlamda farklı okullar tercih edilebilir. Bu okullardan birisi de St. Michaels University School olarak geçiyor. Bu okul 1906 yılında kurulmuş oldukça köklü bir okuldur. Ana sınıfından başlayarak 12. Sınıfa kadar eğitim sunan bu okulda yatılı kalma seçeneği de bulunmaktadır. 1000 öğrencisi olan bu okulda Kanada uyruklu öğrencilerin dışında yabancılar da okuyabilmektedir. 25 farklı ülkeden gelen öğrenciler bu okulda eğitim alabilmektedir. Gerek eğitim kadrosu gerekse müfredat açısından son derece güzel olan bu okul birçok öğrencinin tercih sebebi olmaktadır. 

Müfredat ve Eğitim Programlar

Okulda Senior, Middle, Junior seçenekleri mevcut. 9-12 sınıflar Senior School olarak adlandırılıyor. Middle School bölümünde se 6-8. Sınıflar eğitim görmektedir. Junior ise Ana sınıfından 6. Sınıfa kadar olan kısmı kapsamaktadır. Her okulda eğitim farklı müfredata göre yapılmaktadır. Farklı alanlarda deneyim kazanmaları istenen öğrencilerin özellikle liderlik vasıflarının geliştirilmesi için yoğun bir müfredat hazırlanmıştır. 25 farklı AP dersi de yine üniversite hazırlık aşamasında isteyen öğrencilere sunulmaktadır. Bu anlamda sunulan dersleri şu şekilde ifade edebiliriz:
•    History
•    Biology
•    Calculus AB
•    Calculus BC 
•    Chemistry
•    Comparative Government and Politics, 
•    Computer Science A, 
•    Computer Science Principles
•    Statistics, 
•    Studio Art (2D, 3D, Drawing), 
•    World History.

Bunlar sadece bazı derslerdir. Ek olarak farklı birçok ders de müfredatta yer almaktadır.

Konaklama Seçenekleri Bulunuyor

Bu okulda eğitim almak isteyen uluslararası öğrenciler için en önemli konu konaklama olacaktır. Eğitime ek olarak konaklama konusunda da sıkıntı yaşamak istemeyenler St. Michaels University School aracılığı ile eğitim almak istemektedir. Bunun sebebi ise okulun sunmuş olduğu özel imkanlar.

Okulun kampüsünde 6 adet yurt binası bulunmaktadır. 3 tanesi kız 3 tanesi erkek olan bu yurtlarda uluslararası öğrenciler de kalabilmektedir. Yurtlar son teknoloji ile donatılmıştır. Her bir yurt odası kendine özel banyo ve tuvalet içermektedir. Her binanın özel güvenlik görevlisi vardır. Ayrıca okulun aşçıları tarafından her gün kontrol edilmiş ve tüm kalori hesaplamaları yapılmış özel menü yemekler çıkarılmaktadır. Ortak alanlarda TV ve bilgisayarlar da bulunmaktadır.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu