Ücretsiz Danışmanlık

Technical University of Nova Scotia


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Gamze
Danışman
Gamze A.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Technical University of Nova Scotia


technical-university-of-nova-sctia

Nova Scotia sınırları içerisinde yer alan Technical University of Nova Scotia resmi olarak 1907 yılında kurulmuştur. Kolej olarak faaliyetlerine başlamıştır. Sonrasında ise 1997 yılında Dalhouise üniversitesi ile birleştirilmiştir. Teknik bilimler üzerine çeşitli dersleri barındıran okul uluslararası öğrenci de kabul etmektedir.

Dr. Frederick kurucu müdürüdür. Sexton kampüsünde eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Yurt dışında hem dil eğitimi almak hem de mühendislik gibi alanlarda kariyer yapmak isteyenler için bu okul doğru seçenek olacaktır. Farklı bölümleri ve özel dil eğitimleri ile kaliteli bireyler yetiştiren okul birçok öğrencinin tercihi olmaktadır. Özellikle mimarlık ve mühendislik üzerine kurulu olan bu okul binlerce öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır.

Bölümler ve Fakülteler

Technical University of Nova Scotia özellikle mimarlık ve mühendislik bölümleri ile dikkat çekmektedir. Bu bölümleri şu şekilde ifade edebiliriz:

•    Elektrik mühendisliği,
•    Makine mühendisliği,
•    İnşaat mühendisliği,
•    Endüstri mühendisliği,
•    Kimya mühendisliği,
•    Metalürji mühendisliği,
•    Mimarlık okulu,
•    Bilgisayar mühendisliği,
•    Bilgisayar ve bilişim okulu

Bu bölümlerden dilediğinizi seçerek eğitim almaya başlayabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta transkript uyumudur. Okulun ne kadar uyumlu olduğunu ve diplomanın ülkemizde geçerliliğini sorgulamak için danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca kayıt yaptırmak ve eğitimlerinizi hızlandırmak isterseniz de firmamızın uzman danışmanlarına ulaşabilirsiniz. 

Dalhouise ile Yapılan Birleşme ve Eğitim Olanakları


Okul ilk olarak kolej şeklinde kurulmuştur. Bir süre sonra Dalhuise üniversitesi ile birleşme kararı almıştır. Bu birleşme sonrasında okul daha hızlı gelişmiştir. Birçok bölüm açılmıştır. Bu bölümlerde mühendislik eğitimleri çok kaliteli bir şekilde verilmektedir. Okula kayıt olmak ve derslere başlamak için bazı başvuru evraklarını tamamlamak gerekiyor. Bunları tamamladıktan sonra okumaya başlayabilirsiniz.

Eğitim olanakları incelendiğinde laboratuvarların fazlalığı dikkat çekiyor. Daha çok uygulamalı bilimler üzerine yoğunlaşan okulda eğitim tam anlamıyla uygulamayla birleştirilerek veriliyor. Bu ise ilk defa işe başlayacak mühendis gibi personellerin çok daha başarılı olmasını sağlıyor. Danışmanlık hizmetimiz kapsamında konaklama gibi ihtiyaçlarınıza da çözümler bulunabilmektedir. Daha detaylı bilgi almak için siz de hemen firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Sonucunda kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tam anlamıyla mühendislik eğitimi alabilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu