Ücretsiz Danışmanlık

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Konaklama


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Tunç
Danışman
Tunç P.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Konaklama


ukrayna-kiev-tip-universitesi-konaklama-yurt

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi, tüm öğrencileri için kendine ait hostelde konaklama imkanı sunmaktadır. Öğrenci yurdu öğrencilerin birçok tesise kolaylıkla erişmelerini sağlar. Kiev UAFM Tıp Üniversitesi Hosteli, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin konakladığı, yaşadığı, okuduğu ve etkileşim kurduğu bir mekandır ve birkaç gün içinde öğrenciler için ikinci ev haline gelir.

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Hosteli, üniversite kampüsüne çok yakın bir konumdadır ve ana kampüse 7 dakikalık yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Metro, Otobüs durakları, Süper Marketler ve diğer marketler gibi tüm temel hizmetlere kolay erişim için iyi bağlantılara sahiptir.

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Konaklama için Üniversite Hosteli ayrıca aşağıdaki olanaklara sahiptir:

Çamaşırhane
Kafeterya
Ücretsiz internet ve okuma odası
Toplantı salonu
Erkek ve Bayan duş odaları
Mutfak

Kiev UAFM Tıp Üniversitesi Hosteli farklı tipte oda konfigürasyonlarına sahiptir ve genellikle uluslararası öğrencilere tercihlerine uygun bir şekilde seçtikleri odalar sunulur. Kiev UAFM Tıp Üniversitesi Hosteli ayrıca, konaklayan her öğrencinin güvenliği için 24 saat güvenlik hizmeti sunmaktadır. İstediği taktirde öğrenci, hostel yönetimi tarafından belirlenen belirli bir ek ücret karşılığında sunulan kişiye özel duş ve mutfağı olan oda da organize edebilmektedir.
 

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi’nin Öğrencilerden Beklentileri

UAFM Kiev Tıp Üniversitesi öğrencilerden üniversite yönetmeliklerine uymalarını beklemektedir. Öğrenciler, Öğrenci Sözleşmesini imzalayarak UAFM Kiev Tıp Üniversitesi Yönetmeliğine uymalıdır. Üniversite Öğrenci Sözleşmesi diğer insanlara, personele, öğrencilere veya UAFM Kiev Tıp Üniversitesi’nin ziyaretçilerine saygı duyma ve onların mülklerine değer verme ve üniversitedeki tüm öğrencilerin yararına olan UAFM Kiev Tıp Üniversitesinin tesislerine saygı duyma ve özen gösterme ile ilgilidir. Bu nedenle, öğrencilerden herkesin kendilerini güvende ve rahat hissettiği bir ortam oluşturulmasına yardımcı olmaları beklenir.

Özellikle, öğrencilerden UAFM Kiev Tıp Üniversitesi’nin saygı duyma standartlarına uymaları beklenir. Pek çok üniversitede olduğu gibi burada da kurallar:

Başkalarını rahatsız etmemek,
Kişilik haklarına saygı duymak,
Başkalarına karşı olumlu tutum içinde olmak,
Katılım ve dakiklikte mükemmellik,
Çalışma, Uygulama ve Ödevleri belirtilen zamanlarda tamamlamak ve teslim etmek,
Üniversite kampüsünde bulunan materyallere ve başkalarının eşyalarına özen göstermek,
Tüm öğrencilerin öğrenmeye tam donanımlı şekilde gelmeleri,
Sınıfta yeterli ve dikkatli çalışma ve katılımda bulunmak,
Kütüphane ve laboratuvar gibi tesisleri kullanırken dikkatli davranmaktır.

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak üstün kalitede rehberlik hizmetimiz ile siz değerli öğrencilerimiz de Ukrayna’da Üniversite eğitimi almanın avantajlardan ve çok daha fazlasından faydalanabilirsiniz.

Ukrayna Üniversite Danışmanlığı ve aklınıza takılan tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

KİEV TIP ÜNİVERSİTESİNİ İNCELE

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu