Ücretsiz Danışmanlık

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Üniversite Danışmanlığı Hizmeti


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Tunç
Danışman
Tunç P.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Üniversite Danışmanlığı Hizmeti


ukrayna-universiteleri-danismanlik-hizmetleri-fiyatlari

Ukrayna üniversiteleri eğitim açısından dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almaktadır. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yabancı öğrenciler için üniversiteye sınavsız giriş hakkı tanıyan Ukrayna üniversitelerinin yetkili kayıt ofisi ve temsilcisi olması ile üniversiteyi Ukrayna’da  okumak istiyorum diyen öğrenciler için hem cazip fiyatlar sunmakta hem de işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Ukrayna üniversiteleri tarafından sunulan eğitim hizmetlerinin yanı sıra üniversite kampüsleri içerisinde öğrencilere sunulan sosyal haklarda dikkat çekmektedir. Ukrayna üniversiteleri kayıt şartlarının ve kayıt tarihlerinin birbirinden farklı olması PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ‘nden destek almanın önemini arttırmaktadır. Özellikle de hangi bölümü seçeceğine tam olarak karar veremeyen öğrenciler için PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı hayati bir önem taşımaktadır. Verilecek yanlış bir kararın sadece bir eğitim yılına değil aynı zamanda boşuna ödenecek olan gereksiz bir sürü masrafa yol açacağı bu gibi durumlarda PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı  gibi alanında kendisini kanıtlayan firmalar ile çalışmak mutlaka öğrencilere ve öğrenci ailelerine pek çok avantaj sağlayacaktır.

Gerçekleştirilen reformlar ile kendisini yenileyen Ukrayna üniversiteleri ve Ukrayna eğitim sistemi aynı zamanda öğrencilerin ezberden uzaklaşmasını amaçlamaktadır. Yani Ukrayna üniversitelerinden mezun olan öğrenciler gerçekten okudukları bölümün kendilerine katmalarını amaçladıkları tüm bilgileri gerçekten öğrenerek meslek hayatlarına atılmaktadır. Yine Ukrayna üniversite fiyatları (Ukrayna üniversiteleri yıllık harçları), diğer ülkeler ile kıyaslandığında aynı eğitim olanaklarını sunan üniversitelere oranla çok daha uygun seviyelerdedir.

Buradaki en önemli fark Ukrayna üniversite fiyatları kadar yurt fiyatlarının da ekonomik olması ve bu yurtların üniversitelere çok yakın ve hatta bir çoğunun üniversite kampüsünün içinde olması nedeni ile yol masrafları gibi ek giderlerin ortaya çıkmamasıdır. Ukrayna üniversitelerine kayıt döneminde mutlaka Ukrayna Eğitim Danışmanlığı hizmeti sunan PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı desteğine başvurulması gerekmektedir. Özellikle de Ukrayna üniversitelerine kayıt ve öğrenci rehberliği konusunda uzmanlaşmış olan kurumumuz bu alanda kendisini kanıtlamış olan ve şimdiye kadar sunduğu hizmetler ile binlerce öğrenciye hayalindeki üniversiteye kayıt imkanı sunan PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sizin de hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Danışmanlık

Ukrayna üniversiteleri öğrencilere hem sınavsız giriş hakkı vermekte hem de bölüm kayıtları için taban puan sınırlamasında bulunmamaktadır. Yani Ukrayna üniversiteleri taban puanları yabancı öğrenciler için uygulanmamaktadır. Ülkemizdeki üniversitelerden farklı olarak Ukrayna üniversiteleri bölümleri kayıt için sadece lise mezunu olunması şartını aramaktadır. Yine yabancı üniversiteler giriş yapmak isteyen öğrencilerin Ukrayna üniversitelerini tercih etmelerinin en önemli nedeni diğer ülkelerde yer alan üniversitelere oranla fiyatlarının çok daha uygun aralıklarda olmasıdır. Ayrıca Ukrayna üniversiteleri, tıp fakültesi, hukuk fakültesi ve diş hekimliği fakültesi gibi en çok tercih edilen bölümlerin yanı sıra mekatronik mühendisliği gibi ülkemizde yaygın olmayan ancak geleceğin meslekleri arasında gösterilen bölümlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Ukrayna’da eğitim Hazırlık fakültesinde Ukraynaca, İngilizce veya Rusça’nın yanında bölümünüze ait alan dersleri için de eğitim alır ve bunlardan sorumlu olursunuz. Örneğin mühendislik okuyacak öğrenci mühendislik fakültesi hazırlık sınıfına kaydedilir. Tıp okuyacak öğrenci tıp sınıfına, hukuk okuyacak öğrenci ise hukuk fakültesi sınıfına kaydedilir. Mühendislik hazırlık fakültesinde okuyan öğrenci, Rusça, İngilizce veya Ukraynaca’nın yanında matematik, fizik, kimya gibi dersler de görür ve bunlardan sorumlu olur. Hukuk okuyacak öğrenci ise alan derslerine göre bir hazırlık eğitimi alır.

Odessa Üniversiteleri bölümleri arasında tıp fakültesi, hukuk fakültesi, mühendislik ve mimarlık fakültesi, denizcilik üniversitesi, çevre üniversitesi, pedogoji üniversitesi, ekonomi üniversitesi, gıda teknolojileri akademisi gibi çok tercih edilen bölümler yer almaktadır.

Ukrayna Kiev Üniversiteleri bölümleri arasında ise yine en çok tercih edilenlerden biri olan Tıp Fakültesinin yanı sıra havacılık üniversitesi, dil bilim üniversitesi, ekonomi ve işletme üniversitesi, inşaat ve mimarlık teknik üniversitesi gibi bölümler yer almaktadır.

Özellikle de Ukrayna üniversite bölümleri arasında havacılık bölümü çok yoğun başvuru toplamaktadır. Yabancı öğrenciler için belirli bir kontenjan açılması kayıt için tarihlerin takip edilmesini ve kısa sürede başvuru işlemlerinin tamamlanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu konuda ise PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı size her zaman aradığınız desteği sağlayacak, başvuru işlemlerinizi mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak kayıt olmanızı kesinleştirecektir. Ukrayna Eğitim Danışmanlığı konusunda yıllardır hizmet veren PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bu alanda öğrencilerinin hayallerini süsleyen ve geleceğini garanti altına alacak Ukrayna üniversitelerine kayıt olmalarını sağlama başarısı gösterirken aynı zamanda da eğitim danışmanlığı konusunda da uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

Ukrayna Üniversiteleri Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1 – Lise Diploması; Lise Diploması aslı ve Noterden tasdikli sureti, vilayet makamından apostil mührü olmalıdır.
2 – Pasaport Ön Sayfası; Pasaportun resimli olan bölümün fotokopisi (apostil mührüne ve notere gerek yok ) Pasaportunuzun bitiş süresinin en az 2 sene olması gerekir.
3 – Sağlık Raporu; Devlet hastanelerinden sağlık müdürlüğü onaylı resimli ve vilayet makamından apostil mührü olmalıdır.
4 – Eliza Testi; Devlet hastanelerinden sağlık müdürlüğü onaylı resimli ve vilayet makamından apostil mührü olmalıdır.
5 – Transkript; Lise Not Dökümü 1.2.3.4 Dönemi Yıl Sonu notlarını gösteren belge vilayet makamından apostil mührü olmalıdır.
6 – Fotoğraf; 7 Adet vesikalık resim arka zemini beyaz olması gerekir.
7 – Doğum Belgesi Formül A; Nüfus müdürlüğünden alınacak-Vilayet makamından apostilli şekilde alınmalıdır.

NOT: Apostil mührü Valilik veya Kaymakamlık makamlarında basılan bir mühürdür. Belgenin yurt dışında üst makamlarda geçerliliğinin olmasını sağlamaktadır.

Ukrayna'da Üniversite Eğitimi Paket Program Fiyatlarına Dahil Hizmetler:

 Akademik Yıl Hazırlık Eğitimi Ücreti (850 saat)
Devlet Yurdu adres bildirimi
 Ukrayna’ya gitmeden 1 ay önce Skype üzerinden haftada 2 ders Rusça veya İngilizce eğitim (Bu eğitim kapsamında Ukrayna ile ilgili temel bilgiler ve Rusça/İngilizce temel bilgiler ve gündelik konuşma çalışmaları)
Rusça – Türkçe konu anlatımlı eğitim seti
İngilizce – Türkçe konu anlatımlı eğitim seti
1 Yıllık Oturum İzni
1 Yıllık Devlet Sağlık Sigortası
Evrakların Ukraynaca’ya Tercümesi ve Noter Onay İşlemleri (6 Evrak)
Vize Takip İşlemlerinin Tarafımızca Yapılması ve Vizenin Alınması (resmi işlem süresi 15 iş günüdür)
 Vize harç ücreti (Express Vize için 100 USD ek ödeme yapılmalıdır - resmi işlem süresi 5 iş günüdür)
Seyahat Sağlık Sigortası
Okul Kabul Mektubu Başvuru Harç Ücreti
Okul Kabul Mektubunun alınması
Okul Kayıt Ücretlerinin Tarafımızca Ödenmesi
Ukrayna’da kullanılabilir telefon hattı (5gb internet, Lifecell arası sınırsız konuşma, 150 dk diğer yönlere konuşma)
İstanbul veya Ankara çıkışlı tek yön uçak bileti
Havalimanı Karşılama ve Okula/Yurda Transferler
Hostel veya Üniversite yurdunda 3 gün konaklama (yurda yerleşmeden önceki aşamada)
Hazırlıkta başarılı olunması şartıyla Kurs Bitiminde Hazırlık Sertifikasının Alınması
Ukrayna ve Türkiye Ofislerinde hazırlık süresince acil durum Danışmanlık hizmeti

PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak üstün kalitede rehberlik hizmetimiz ile siz değerli öğrencilerimiz de Ukrayna’da Üniversite eğitimi almanın avantajlardan ve çok daha fazlasından faydalanabilirsiniz.


TÜM UKRAYNA ÜNİVERSİTELERİNİ İNCELE

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu