Ücretsiz Danışmanlık

Vanier College


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

İdil
Danışman
İdil E.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Vanier College


vanier-college

Yurt dışında dil eğitimi almak isteyenler için çeşitli seçenekler mevcuttur. Bu seçenekler içinden en doğrusunu seçmek için güzel bir araştırma yapmak gerekebilir.

Vanier College yurt dışında eğitim alabileceğiniz hem kariyer hem de dil gelişiminize büyük katkı sağlayacak okullardan birisidir. Siz de bu okulda eğitim almak isterseniz danışmanlık hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Kanada’da yer alan bu okulda eğitim almak için çeşitli şartları sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca başvuru esnasında bazı belgeleri tamamlamanız da istenmektedir. Bunlar klasik olarak bir okula başvururken istenen belgeler olmaktadır. Ayrıca dil için de çeşitli belgeler istenebilmektedir. Tüm belgeleri tamamladıktan sonra başvuru yapabilirsiniz. 

Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Ücreti Var mı?

Başvurular okulun web sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Başvurmak için Vanier College resmî sitesini ziyaret etmeniz önem taşıyor. Bu aşamadan sonra başvuru bölümüne tıklamalısınız. Başvurunuzu buradaki online platform üzerinden yapabilirsiniz. Başvurma ücreti geri ödemesiz 30 dolar olarak belirlenmiştir. 30 dolar ödemeyi yaptıktan sonra başvuruyu tamamlayabilirsiniz. Onay almaması halinde başvurunuzu tekrarlamak için yine ödeme yapmanız istenecektir. Bu yüzden mutlaka başvuruyu kusursuz bir şekilde yapmanız önem taşıyor. Bu sayede kısa süre içinde başvurunuz onay alabilir. Firmamız ve uzman danışmanlarımız başvuru aşamasında dikkat etmeniz gerekenleri sizlere ifade edecektir. Bu yolla başvurularınızı kolayca tamamlayabilirsiniz. Güz dönemi başvuruları 1 Mart’ta başlamaktadır. Eğer kış dönemi için başvuru yapmak isterseniz 1 Kasım tarihini beklemeniz gerekmektedir. 

Vanier College Bölümleri Neler?

Farklı birçok bölümü bünyesinde barındıran okul sizlere kaliteli eğitim sunacaktır. Hem kariyerinizi hızlı bir şekilde ileriye taşımak hem de dil becerilerinizi geliştirip sosyal hayata katılmak için Vanier College doğru seçim olacaktır. Okulda farklı birçok bölüm var. Bunları şu şekilde ifade edebiliriz:

•    Müzik alanı,
•    Dil bölümleri,
•    Bilim ve mühendislik bölümleri,
•    Ofis sistemleri, yöneticilik,
•    Hemşirelik ve sağlık alanları,
•    İngilizce Fransızca hazırlık bölümleri

Bu gibi bölümlerin sayısı oldukça fazladır. Tüm bölümlere ulaşmak için okulun sayfasını da ziyaret edebilirsiniz. Bu yolla kayıt işlemlerini başlatabilirsiniz. Firmamız alanında uzman kadrosu ile kayıt esnasında yanınızda oluyor sizlere profesyonel destek sunuyor. Daha detaylı bilgi almak için hemen bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu