Ücretsiz Danışmanlık

Yurtdışında Hem Dil Öğren Hem Para Kazan


Fırsatları Kaçırma
Hemen
Bizimle İletişime Geç!

Bilgi İstek, Danışmanlık ve Randevu

Hazar
Danışman
Hazar R.

Whatsapp'dan Yaz

Konuşmayı Başlat

E-posta Gönder

[email protected]

Yurtdışında Hem Dil Öğren Hem Para Kazan


yurtdisinda-hem-dil-ogren-hem-para-kazan

Yurtdışında Hem dil öğren hem para kazan seçenekleri araştıran öğrenciler aldıkları eğitimin maliyetini düşürmek, tecrübe sahibi olmak ve CV’lerine geçerliliği olan bir deneyim katmak isterler. Yabancı dil eğitiminin yurt dışında olmasının pek çok artıları bulunur. Dili yaşayarak öğrenmek çok daha hızlı ve kalıcıdır. Öğrenciler yurt dışında dil eğitimi alabilecekleri seçenekleri değerlendirmek için danışmanlık hizmeti veren firmalar üzerinden karşılaştırmalar yaparlar. Dil eğitiminde en çok tercih edilen ülkeler arasında Amerika, İrlanda, İngiltere ve Kanada gibi ülkeler bulunur. Genel olarak standart bir dil eğitimi 20 derslik kurslardan oluşur. Öğrenciler work and study programları tercih ederek dil eğitimi alırken yarı zamanlı olarak çalışma imkanı elde ederler.

Yurt Dışında Work and Study Programına Katılabileceğiniz Ülkeler

Yurtdışında Hem dil öğren hem para kazan araştırmaları yapan öğrenciler hem dil eğitimleri alabilir hem de çalışarak para kazanabilirler. Avusturalya work and study programı olan ülkeler arasındadır. Bu programlara katılabilmek için Avusturalya’da bulunan dil okunun yoğun İngilizce programına katılmanız gereklidir. Vize olarak öğrenci vizesi gereklidir. Yeni Zelanda dil okulları tercih ettiğinizde akademik dönem boyunca en çok hafta 20 saat eğitim ve 40 saat çalışma izni verilir. Malta okullarına devam eden öğrenciler için 20 saatlik çalışma izni verilir. Haftalık ders saati ise en az 15 saat olmaktadır. İrlanda work and study programı kapsamında ise 25 haftalık eğitimler alınabilir. Kanada’da bu kapsamda değerlendirilebilir ve Göçmenlik için alınan mesleki önlisans programı olarak bu eğitimler tanımlanabilir.

Yurtdışında Hem Dil Hem de Para Kazanma Avantajları

Yurtdışında Hem dil öğren hem para kazan alanında araştırmalar yapan öğrenciler pek çok avantaja bir arada sahip olabilirler. Bunlarda ilki özgeçmişin ön plana çıkmasıdır. Sınavsız ve diplomasız bir şekilde kayıt olabileceğiniz bu yabancı dil okulu programları ileri düzeyde yabancı dile hakimiyet elde etmenize imkan tanır. Ayrıca verilen dünyaca tanınan sertifikalarda kariyerinizdeki altın fırsatlar için temel oluşturur. Eğitim veya yaşam bütçesine katkı sağlayan hem çalışıp hem dil öğrenmek kişisel gelişim alanında da önemli katkılar sağlar. Yeni yerler görmek, farklı insanlar tanımakta bu alanda hayatınızda unutamayacağınız bir deneyim kazanma imkanı verir.

Etiketler :
shape
shape

Bilgi İstek Formu