University of New Brunswick Lisans Eğitimi 230 yıllık bir üniversite olan University of New Brunswick Kanada topraklarının en eski üniversitesidir. İki ana kampüsü Fredericton ve Saint John, New Brunswick lokasyonlarında bulunmaktadır.
230 yıllık bir üniversite olan University of New Brunswick Kanada’nın en eski üniversitesidir. İki ana kampüsü Fredericton ve Saint John, New Brunswick’te bulunmaktadır.
University of New Brunswick her yıl 100’den fazla ülkeden gelen uluslararası öğrenciler de dahil olmak üzere, yılda yaklaşık 11.000 lisans ve master öğrencisine kapılarını açmaktadır. University of New Brunswick 75’den fazla lisans ve master programın sunar. Fredericton kampüsü Kanada’nın ilk mühendislik, bilgisayar bilimi dahil olmak üzere 11 akademik fakülteye ev sahipliği yapar.
University of New Brunswick Fredericton’da sunulan Akademik İngilizce Dil Programı her yıl pek çok uluslararası öğrenciye dil becerilerini akademik amaçlar doğrultusunda geliştirmeleri için yardımcı olmaktadır.
Dünya Sıralaması
✓ Kanada üniversiteleri arasında 27. sırada yer alır.
Sunulan Programlar
LİSANS PROGRAMLARI
Arts
Anthropology (Fredericton)
Archaeology (Fredericton)
Classics and Ancient History (Fredericton)
Creative Writing (Fredericton)
Culture and Media Studies (Fredericton)
Drama (Fredericton)
Economics (Fredericton)
English (Fredericton)
Faculty of Arts (Fredericton)
Faculty of Arts (Saint John)
French (Fredericton)
History (Fredericton)
History & Politics (Saint John)
Humanities & Languages (Saint John)
International Development Studies (Fredericton)
Philosophy (Fredericton)
Political Science (Fredericton)
Psychology (Fredericton)
Psychology (Saint John)
Social Science (Saint John)
Sociology (Fredericton)
Business
Faculty of Business (Saint John)
Faculty of Management (Fredericton)
Computer Science
Computer Science (Saint John)
Faculty of Computer Science (Fredericton)
Education
Faculty of Education (Fredericton)
Engineering
Chemical Engineering (Fredericton)
Civil Engineering (Fredericton)
Electrical and Computer Engineering (Fredericton)
Engineering (Saint John)
Faculty of Engineering (Fredericton)
Geodesy and Geomatics Engineering (Fredericton)
Mechanical Engineering (Fredericton)
Forestry
Faculty of Forestry & Environmental Management (Fredericton)
Kinesiology
Faculty of Kinesiology (Fredericton)
Law
Faculty of Law (Fredericton)
Leadership studies
Renaissance College
Nursing
Faculty of Nursing (Fredericton)
Faculty of Nursing (Moncton)
Humber College (Toronto)
Nursing & Health Sciences (Saint John)
Science
Biological Sciences (Saint John)
Biology (Fredericton)
Chemistry (Fredericton)
Earth Sciences (Fredericton)
Faculty of Science (Fredericton):
Faculty of Science, Applied Science & Engineering (Saint John)
Mathematics and Statistics (Fredericton)
Mathematics and Statistics (Saint John)
Physics (Fredericton)
Physics (bi-campus)
MASTER PROGRAMLARI
Anthropology
Biology (Fredericton)
Biology (Saint John)
Business Administration (Fredericton)
Business Administration (Saint John)
Chemical Engineering
Chemistry
Civil Engineering
Classics & Ancient History
Computer Science
Earth Sciences
Economics
Education
Electrical Engineering
English
Forestry & Environmental Management
Geodesy & Geomatics Engineering
Health Services Research (Applied)
History
Interdisciplinary Studies
Kinesiology
Mathematics & Statistics
Mechanical Engineering
Nursing
Physics
Political Science
Psychology (Fredericton)
Psychology (Saint John)
Sociology
Technology Management & Entrepreneurship
Quantitative Investment Management
AKADEMİK İNGİLİZCE PROGRAMLARI
Kabul Şartları
Lisans ve/veya Master programları için en az IELTS 6.5, TOEFL iBT 85, CAEL 60, veya Pearson Vue Test 59 skorları gerekmektedir.
Burs Olanakları
Üniversite öğrencilerine burs olanakları tanımaktadır. Burslar hakkında bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Konaklama
Üniversite kampüsü içinde yurtlar mevcuttur. Yurt müsaitlikleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Vize Bilgileri
KANADA VİZE BİLGİLERİ
Kanada’da yurtdışı eğitim, ülkenin yüksek refah düzeyi, hayat standartları ve eğitim kalitesinin çok yüksek oluşu nedeniyle her geçen gün daha fazla öğrencinin ilgisini çekmektedir. Her yıl 190’a yakın ülkeden ortalama 300 000 öğrenci Kanada’da eğitim görmektedir.
Kanada’da eğitime yönelik artan talep nedeniyle Kanada resmi makamları, dil eğitimi ve/veya üniversite eğitimi görmek için ülkelerine vize başvurusu yapan öğrenciler hakkında detaylı bir inceleme ve araştırma yapmaktadır. Bu nedenle kurumlar, Kanada vizesi için yeterlik sağlamadığını düşündükleri öğrenci adaylarının vizelerini onaylamamaktadır. Kanada'da üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler, Kanada hükümetinin talep ettiği yeterlikler konusunda iyi bilgilenmeli ve planladıkları eğitim için olmazsa olmaz şartları karşılayıp karşılamadığını çok iyi bir şekilde değerlendirmelidir. Gerekli araştırmaları yapmayan ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan öğrenciler Kanada dil okullarından ve/veya üniversitelerinden kabul almalarına rağmen gerekli şartları sağlamadıkları için vize alamamaktadır.
Kanada’da eğitim ve buna hazırlık aşamaları ciddi bir bilgi birikimi ve tecrübe gerektirdiği için öğrenci adaylarının bir uzmana danışmaları önerilir. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, tecrübeli eğitim danışmanları ile öğrencilerine eğitim danışmanlığı sürecinde olduğu gibi vize başvuru aşamasında da yardımcı olmaktadır.
Kanada Uzun Dönem Öğrenci Vizesi (Study Permit) - S1 Vizesi
Kanada’da bir eğitim kurumunda 6 aydan uzun süre eğitim alacak öğrencilerin başvurması gereken türüdür. Ön lisans, lisans ve master düzeylerde eğitim almak isteyen öğrencilerin S1 vizesi almaları gerekecektir. Bu vize öğrencilere Kanada’ya giriş yaparken hava alanında vize yetkilileri tarafından verilmektedir.
SX-1 olarak adlandırılan bu vize Kanada'da altı aydan kısa süreli eğitim alacak öğrencilere verilen vizedir. S1 öğrenci vizesi prosedüründen farklı olarak, SX-1 vizesinde pasaportunuza etiket olarak basılan giriş vizesi aynı zamanda öğrenci vizeniz olacaktır, yani ülkeye giriş yaparken size ayrı bir öğrenci vizesi belgesi verilmeyecektir.
S1 vizesi genellikle öğrencilerin Kanada'ya tek giriş yapmalarına olanak tanır. Kanada'ya ilk girişinizi yaptıktan sonra çıkış yaparsanız vizenizin süresi bitmemiş olsa bile ülkeye tekrar giriş yapamazsınız. Bunun tek istisnası ABD'ye yapacağınız çıkışlardır. Kanada ve ABD arasında geçerli olan uygulamaya göre ABD'ye gerçekleştireceğiniz ziyaret sonrası pasaportunuzda tek girişlik vizeniz olsa bile Kanada'ya tekrar giriş yapabilirsiniz. Eğer Kanada'da kalacağınız süre boyunca ABD dışında ülkeleri (Türkiye gibi) ziyaret etmek istiyorsanız, vize başvurunuz sırasında çok girişli vize almak istediğinizi belirtebilirsiniz.
Kanada Kısa Dönem Öğrenci Vizesi (Study Permit for Short Term Courses) SX-1
Bu vize türü Kanada'da altı aydan kısa süreli eğitim alacak öğrencilere verilmektedir. S1 öğrenci vizesi sürecinden farklı olarak, SX-1 vizesinde pasaporta basılan giriş vizesi aynı zamanda öğrenci vizesidir. Ülkeye giriş yaparken ayrı bir öğrenci vizesi verilmemektedir.
S1 vizesi genellikle öğrencilerin Kanada'ya tek giriş izni sağlar. Kanada'ya ilk giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde bu vizenin süresi bitmemiş dahi ülkeye tekrar giriş yapılamamaktadır. Buna ABD topraklarına yapılacak olan çıkışlar istisnadır. Kanada ve ABD arasında geçerli olan uygulamalara göre ABD'ye gerçekleştirilecek ziyaret sonrası öğrenci pasaportunda tek girişlik vizeniz olsa dahi Kanada'ya tekrar giriş yapılabilmektedir.
Bu vizenin Kanada Geçici Ziyaretçi Vizesi’nden (Temporary Resident Visa veya Visitor Visa) farkı, öğrencilerin bu vize türünü sonraki eğitim planlarına uygun olarak Kanada topraklarından ayrılmadan da uzatma olanağı sağlamasıdır. Bu vize türünde, uluslararası öğrencilere özgü yasal çalışma olanaklarından da faydalanılabilmektedir. Kanada Dil Okullarında eğitim almayı planlayan öğrenciler Kanada Geçici Ziyaretçi Vizesi’ne (Temporary Resident Visa veya Visitor Visa) de başvurabilir. Ancak bu vizenin Kanada topraklarında uzatılamayacağı bilinmelidir. Bu nedenle özellikle dil eğitiminin ardından akademik bir programa kayıt olmayı planlayan öğrencilerin Kanada’da eğitim planlarını önceden belirlemeleri doğru vize türüne başvurabilmeleri açısından önemlidir.
Quebec Öğrenci Vizesi (CAQ)
Quebec Eyaleti sınırları içinde 6 aydan fazla süre eğitim alacak öğrencilerin, Kanada Öğrenci Vizesinin yanı (Study Permit - S1 Vizesi) sıra Quebec öğrenci vizesi de almaları gerekmektedir.
Kanada Vizesi için Gerekli Belgeler ✓ Kanada'daki bir eğitim kurumundan alınmış öğrenci kayıt ve kabul belgesi ✓ En az 6 ay geçerliği olan pasaport ✓ Vize başvurusu için gerekli formlar ✓ Yeni çekilmiş, arka fonu beyaz, 4 adet biometrik fotoğraf ✓ Vize başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren evrak ✓ Eğitim giderlerinin ve yaşam masraflarının karşılanabileceğini kanıtlayan finansal yeterlik belgeleri ✓ Öğrenciye veya Kanada'daki eğitim masraflarını karşılayacak olan sponsora ait maaş bordrosu, son 6 aya ait banka hesap hareket bilgileri, SGK Hizmet kaydı, ticaret sicil belgesi, vergi levhası gibi çalışılan işyerine ait belgeler ✓ İngilizce niyet mektubu ✓ Son veya devam eden eğitim durumuna göre diploma, öğrenci, öğrenci belgesi ve not çizelgesi (transkript), mevcutsa İngilizce yeterlik belgesi ve diğer kişisel gelişim sertifikaları ✓ Vukuatlı nüfus kayıt örneği ✓ Erkek adaylar için terhis belgesi ✓ Referans mektupları
Harita Konumu
Sokak Görüntüsü
University of New Brunswick
Genel Bilgiler
230 yıllık bir üniversite olan University of New Brunswick Kanada’nın en eski üniversitesidir. İki ana kampüsü Fredericton ve Saint John, New Brunswick’te bulunmaktadır.
University of New Brunswick her yıl 100’den fazla ülkeden gelen uluslararası öğrenciler de dahil olmak üzere, yılda yaklaşık 11.000 lisans ve master öğrencisine kapılarını açmaktadır. University of New Brunswick 75’den fazla lisans ve master programın sunar. Fredericton kampüsü Kanada’nın ilk mühendislik, bilgisayar bilimi dahil olmak üzere 11 akademik fakülteye ev sahipliği yapar.
University of New Brunswick Fredericton’da sunulan Akademik İngilizce Dil Programı her yıl pek çok uluslararası öğrenciye dil becerilerini akademik amaçlar doğrultusunda geliştirmeleri için yardımcı olmaktadır.
Dünya Sıralaması
✓ Kanada üniversiteleri arasında 27. sırada yer alır.
Sunulan Programlar
LİSANS PROGRAMLARI
Arts
Anthropology (Fredericton)
Archaeology (Fredericton)
Classics and Ancient History (Fredericton)
Creative Writing (Fredericton)
Culture and Media Studies (Fredericton)
Drama (Fredericton)
Economics (Fredericton)
English (Fredericton)
Faculty of Arts (Fredericton)
Faculty of Arts (Saint John)
French (Fredericton)
History (Fredericton)
History & Politics (Saint John)
Humanities & Languages (Saint John)
International Development Studies (Fredericton)
Philosophy (Fredericton)
Political Science (Fredericton)
Psychology (Fredericton)
Psychology (Saint John)
Social Science (Saint John)
Sociology (Fredericton)
Business
Faculty of Business (Saint John)
Faculty of Management (Fredericton)
Computer Science
Computer Science (Saint John)
Faculty of Computer Science (Fredericton)
Education
Faculty of Education (Fredericton)
Engineering
Chemical Engineering (Fredericton)
Civil Engineering (Fredericton)
Electrical and Computer Engineering (Fredericton)
Engineering (Saint John)
Faculty of Engineering (Fredericton)
Geodesy and Geomatics Engineering (Fredericton)
Mechanical Engineering (Fredericton)
Forestry
Faculty of Forestry & Environmental Management (Fredericton)
Kinesiology
Faculty of Kinesiology (Fredericton)
Law
Faculty of Law (Fredericton)
Leadership studies
Renaissance College
Nursing
Faculty of Nursing (Fredericton)
Faculty of Nursing (Moncton)
Humber College (Toronto)
Nursing & Health Sciences (Saint John)
Science
Biological Sciences (Saint John)
Biology (Fredericton)
Chemistry (Fredericton)
Earth Sciences (Fredericton)
Faculty of Science (Fredericton):
Faculty of Science, Applied Science & Engineering (Saint John)
Mathematics and Statistics (Fredericton)
Mathematics and Statistics (Saint John)
Physics (Fredericton)
Physics (bi-campus)
MASTER PROGRAMLARI
Anthropology
Biology (Fredericton)
Biology (Saint John)
Business Administration (Fredericton)
Business Administration (Saint John)
Chemical Engineering
Chemistry
Civil Engineering
Classics & Ancient History
Computer Science
Earth Sciences
Economics
Education
Electrical Engineering
English
Forestry & Environmental Management
Geodesy & Geomatics Engineering
Health Services Research (Applied)
History
Interdisciplinary Studies
Kinesiology
Mathematics & Statistics
Mechanical Engineering
Nursing
Physics
Political Science
Psychology (Fredericton)
Psychology (Saint John)
Sociology
Technology Management & Entrepreneurship
Quantitative Investment Management
AKADEMİK İNGİLİZCE PROGRAMLARI
Kabul Şartları
Lisans ve/veya Master programları için en az IELTS 6.5, TOEFL iBT 85, CAEL 60, veya Pearson Vue Test 59 skorları gerekmektedir.
.
Burs Olanakları
Üniversite öğrencilerine burs olanakları tanımaktadır. Burslar hakkında bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
.
Konaklama
Üniversite kampüsü içinde yurtlar mevcuttur. Yurt müsaitlikleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
.
Vize Bilgileri
KANADA VİZE BİLGİLERİ
Kanada’da yurtdışı eğitim, ülkenin yüksek refah düzeyi, hayat standartları ve eğitim kalitesinin çok yüksek oluşu nedeniyle her geçen gün daha fazla öğrencinin ilgisini çekmektedir. Her yıl 190’a yakın ülkeden ortalama 300 000 öğrenci Kanada’da eğitim görmektedir.
Kanada’da eğitime yönelik artan talep nedeniyle Kanada resmi makamları, dil eğitimi ve/veya üniversite eğitimi görmek için ülkelerine vize başvurusu yapan öğrenciler hakkında detaylı bir inceleme ve araştırma yapmaktadır. Bu nedenle kurumlar, Kanada vizesi için yeterlik sağlamadığını düşündükleri öğrenci adaylarının vizelerini onaylamamaktadır. Kanada'da üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler, Kanada hükümetinin talep ettiği yeterlikler konusunda iyi bilgilenmeli ve planladıkları eğitim için olmazsa olmaz şartları karşılayıp karşılamadığını çok iyi bir şekilde değerlendirmelidir. Gerekli araştırmaları yapmayan ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan öğrenciler Kanada dil okullarından ve/veya üniversitelerinden kabul almalarına rağmen gerekli şartları sağlamadıkları için vize alamamaktadır.
Kanada’da eğitim ve buna hazırlık aşamaları ciddi bir bilgi birikimi ve tecrübe gerektirdiği için öğrenci adaylarının bir uzmana danışmaları önerilir. PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, tecrübeli eğitim danışmanları ile öğrencilerine eğitim danışmanlığı sürecinde olduğu gibi vize başvuru aşamasında da yardımcı olmaktadır.
Kanada Uzun Dönem Öğrenci Vizesi (Study Permit) - S1 Vizesi
Kanada’da bir eğitim kurumunda 6 aydan uzun süre eğitim alacak öğrencilerin başvurması gereken türüdür. Ön lisans, lisans ve master düzeylerde eğitim almak isteyen öğrencilerin S1 vizesi almaları gerekecektir. Bu vize öğrencilere Kanada’ya giriş yaparken hava alanında vize yetkilileri tarafından verilmektedir.
SX-1 olarak adlandırılan bu vize Kanada'da altı aydan kısa süreli eğitim alacak öğrencilere verilen vizedir. S1 öğrenci vizesi prosedüründen farklı olarak, SX-1 vizesinde pasaportunuza etiket olarak basılan giriş vizesi aynı zamanda öğrenci vizeniz olacaktır, yani ülkeye giriş yaparken size ayrı bir öğrenci vizesi belgesi verilmeyecektir.
S1 vizesi genellikle öğrencilerin Kanada'ya tek giriş yapmalarına olanak tanır. Kanada'ya ilk girişinizi yaptıktan sonra çıkış yaparsanız vizenizin süresi bitmemiş olsa bile ülkeye tekrar giriş yapamazsınız. Bunun tek istisnası ABD'ye yapacağınız çıkışlardır. Kanada ve ABD arasında geçerli olan uygulamaya göre ABD'ye gerçekleştireceğiniz ziyaret sonrası pasaportunuzda tek girişlik vizeniz olsa bile Kanada'ya tekrar giriş yapabilirsiniz. Eğer Kanada'da kalacağınız süre boyunca ABD dışında ülkeleri (Türkiye gibi) ziyaret etmek istiyorsanız, vize başvurunuz sırasında çok girişli vize almak istediğinizi belirtebilirsiniz.
Kanada Kısa Dönem Öğrenci Vizesi (Study Permit for Short Term Courses) SX-1
Bu vize türü Kanada'da altı aydan kısa süreli eğitim alacak öğrencilere verilmektedir. S1 öğrenci vizesi sürecinden farklı olarak, SX-1 vizesinde pasaporta basılan giriş vizesi aynı zamanda öğrenci vizesidir. Ülkeye giriş yaparken ayrı bir öğrenci vizesi verilmemektedir.
S1 vizesi genellikle öğrencilerin Kanada'ya tek giriş izni sağlar. Kanada'ya ilk giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde bu vizenin süresi bitmemiş dahi ülkeye tekrar giriş yapılamamaktadır. Buna ABD topraklarına yapılacak olan çıkışlar istisnadır. Kanada ve ABD arasında geçerli olan uygulamalara göre ABD'ye gerçekleştirilecek ziyaret sonrası öğrenci pasaportunda tek girişlik vizeniz olsa dahi Kanada'ya tekrar giriş yapılabilmektedir.
Bu vizenin Kanada Geçici Ziyaretçi Vizesi’nden (Temporary Resident Visa veya Visitor Visa) farkı, öğrencilerin bu vize türünü sonraki eğitim planlarına uygun olarak Kanada topraklarından ayrılmadan da uzatma olanağı sağlamasıdır. Bu vize türünde, uluslararası öğrencilere özgü yasal çalışma olanaklarından da faydalanılabilmektedir. Kanada Dil Okullarında eğitim almayı planlayan öğrenciler Kanada Geçici Ziyaretçi Vizesi’ne (Temporary Resident Visa veya Visitor Visa) de başvurabilir. Ancak bu vizenin Kanada topraklarında uzatılamayacağı bilinmelidir. Bu nedenle özellikle dil eğitiminin ardından akademik bir programa kayıt olmayı planlayan öğrencilerin Kanada’da eğitim planlarını önceden belirlemeleri doğru vize türüne başvurabilmeleri açısından önemlidir.
Quebec Öğrenci Vizesi (CAQ)
Quebec Eyaleti sınırları içinde 6 aydan fazla süre eğitim alacak öğrencilerin, Kanada Öğrenci Vizesinin yanı (Study Permit - S1 Vizesi) sıra Quebec öğrenci vizesi de almaları gerekmektedir.
Kanada Vizesi için Gerekli Belgeler ✓ Kanada'daki bir eğitim kurumundan alınmış öğrenci kayıt ve kabul belgesi ✓ En az 6 ay geçerliği olan pasaport ✓ Vize başvurusu için gerekli formlar ✓ Yeni çekilmiş, arka fonu beyaz, 4 adet biometrik fotoğraf ✓ Vize başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren evrak ✓ Eğitim giderlerinin ve yaşam masraflarının karşılanabileceğini kanıtlayan finansal yeterlik belgeleri ✓ Öğrenciye veya Kanada'daki eğitim masraflarını karşılayacak olan sponsora ait maaş bordrosu, son 6 aya ait banka hesap hareket bilgileri, SGK Hizmet kaydı, ticaret sicil belgesi, vergi levhası gibi çalışılan işyerine ait belgeler ✓ İngilizce niyet mektubu ✓ Son veya devam eden eğitim durumuna göre diploma, öğrenci, öğrenci belgesi ve not çizelgesi (transkript), mevcutsa İngilizce yeterlik belgesi ve diğer kişisel gelişim sertifikaları ✓ Vukuatlı nüfus kayıt örneği ✓ Erkek adaylar için terhis belgesi ✓ Referans mektupları
Ziya Muratli Kambay - HWTK – University of Applied Sciences
İlkin beyle 2016 senesinde Londrada Baku Bistro kafesinde tesadüf eseri tanıstık ve PR Yurtdışı Eğitimde çalıştığını soylemişti. Bana yardımcı ola bilirmisiniz diye sormustum ve bekli hayatımda yaptığım en doğru sorulardan birisiydi. Kendileri sayesinde Berline gitmeden sokakların ismini bile onlardan öğrenmiştim ve hakkaten çok teşekkür ederim 2 sene boyunca benimle ilgilendikleri için. 2019 senesi Mezunu olarak kendilerine iş hayatlarında başarılar diliyorum!
Orhan Can Bülend - Anglia Ruskin Business TOP-UP Business Management
Ben Orhan, İngilterede Higher National Diploma okuduktan sonra ailevi sorunlardan ötürü geri dönmek zorunda kalmıştım. 1 Sene sonra lisansımı tamamlamak için gitmek istediğimde prösedürlerin o kadar kolay olmadığını gördüm. Google üzerinden PR Yurtdışı eğitimi bularak iletişime geçtim Pehlivan beyle görüştüm, şans eseri kendiside İngiltere mezunuymuş. Benim tüm A'dan Z'ye tüm işlemlerimi hal ederek hem Anglia Ruskin hem de Northamtop Üniversitesinden kabülümü aldılar. Anglia Ruskin tercihim Chemlsford kampüsü oldu londradan uzak olduğu için ve okuduğum süre zarfı içinde bizlere destek olan PREGITIM ailesine çok teşekkür ederim.
Hülya Rümeysa Derdemez - The University of York Uluslarası İlişkiler
Pehlivan bey The University of York mezunu olduğu için Üniversite ve prösedürlerle alakalı aklımda ne sorular vardısa hepsini giderdi ve oraya gitmeden Yorka gitmiş kadar oldum ve bana uca üzerinden conditional offer aldılar hem Kardifden hemde Yorkdan, York biraz ağır bastığı için The University of Yorku tercih ettim. Kayıt süresindeki tüm çabalarınız için çok çok teşekkür ederim.
Yurtdışı Eğitimi İle İlgili Cevapsız Soru Kalmasın
Merak ettiklerinizi blog bölümünden takip edebileceksiniz.